Beşiktaş-Dinamo Zagreb maçına yağmur engeli!

Yeni sezon hazırlıklarına Slovenya'da devam eden Beşiktaş, hazırlık maçında Hırvat futbolunun önde gelen takımlarından Dinamo Zagreb ile karşı karşıya gelecekti ancak 18.30'da oynanması planlanan hazırlık maçı, yoğun yağış nedeniyle iptal edildi.

Beşiktaş-Dinamo Zagreb maçına yağmur engeli!

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Maribor şehrinde sürdüren Beşiktaş'ın Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb'le Lendava Stadı'nda oynayacağı hazırlık maçına olumsuz hava koşulları engeli oldu. Karşılaşmaya kısa bir süre kala başlayan yağmur ve şiddetli dolu yağışı sonrasında maçın oynanmamasına karar verildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş-Dinamo Zagreb maçına yağmur engeli


Beşiktaş'ın Dinamo Zagreb'le oynayacağı maç, yoğun yağış nedeniyle iptal oldu. Slovenya'da oldukça etkili olan dolu yağışı sonrası oluşan birikinti, foto muhabirimizin kamerasına böyle yansıdı. 

OTELDE ANTRENMAN MAÇI

Saha zemininde yağmur sularının birikmesiyle top sürmenin zorlaştığı dikkati çekti. İki takımın yaptığı değerlendirmenin ardından maç, iptal edildi. Stattan ayrılan Beşiktaş kafilesinde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp yaptıkları otelde antrenman maçı oynanmasına karar verdi.

SEYİRCİSİZ OYNANACAKTI

Beşiktaş, Slovenya'da kampında bugün oynadığı Dinamo Zagreb karşılaşmasına taraftar alınmayacağını bildirmişti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Maribor kentinde sürdüren Futbol A Takımımız, yarın (13 Temmuz) TSİ 18.30'da Lendava Stadyumu'nda GNK Dinamo Zagreb ile bir hazırlık maçı oynayacak. Beşiktaş - GNK Dinamo Zagreb maçı güvenlik önlemleri kapsamında taraftarlara kapalı olarak oynanacaktır. Taraftarlarımızdan herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için söz konusu müsabakayla ilgili olarak organizasyon yapmamalarını önemle rica ederiz" ifadelerine yer verilmişti.

YORUM YAZ