Gedson Fernandes'in yeni pozisyonu belli oldu! Zafer için oynayacak

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lugano deplasmanında 10 numara hattında görev yapıp 2 gol atan Gedson Fernandes, perşembe günü İstanbul’da oynanacak rövanş mücadelesinde yine aynı bölgede oynayacak. Başarılı oyuncu, bu kez golleriyle Beşiktaş'a zaferi getirmeye çalışacak. Portekizli yıldızın başarılı performansını sürdürmesi halinde, ilerleyen haftalarda da 10 numara pozisyonunda görev yapması bekleniyor.

Gedson Fernandes'in yeni pozisyonu belli oldu! Zafer için oynayacak

Kara Kartal’da önceki akşam Lugano karşısında 10 numara hattında görev alan ve 2 gol atan Gedson Fernandes, performansıyla teknik ekibi memnun etti. Başarılı oyuncunun İstanbul’da haftaya oynanacak rövanşta da aynı rolde görev yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

İsviçre ekibine iki gol atan Gedson Fernandes, Ricardo Quaresma’dan sonra bir ilki başardı. Lugano filelerine iki gol gönderen Gedson Fernandes, Ricardo Quaresma’nın (Aralık 2011, Maccabi Tel Aviv) ardından Beşiktaş formasıyla deplasmanda çıktığı bir Avrupa kupası maçında duble yapan 2. Portekizli de oldu.

Gedson Fernandesin yeni pozisyonu belli oldu Zafer için oynayacak

25 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’ta 85. maçına önceki gün İsviçre deplasmanında çıkarken toplamdaki gol sayısını da 8’e çıkardı. Gedson Fernandes’in ayrıca Siyah-Beyazlı takımda 14 asisti bulunuyor.

‘Tura inanıyorum’

Gedson, Lugano maçının ardından şu açıklamaları yapmıştı: “Kazanmaya da yakındık ama berabere bitti. Maçta kopuşlar yaşadık. Kazanmak istiyorduk ama bu skor deplasmanda çok kötü değil. İkinci maçı kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum. İki gol attığım için mutluyum ama önemli olan takıma katkı sağlamam. Hangi pozisyonda oynarsam oynayayım takımıma yardımcı olmak istiyorum.”

YORUM YAZ