Burak Yılmaz'dan Beşiktaş açıklaması: Satırlarca özür mesajı attı!

Trendyol Süper Lig ekibi Mondihome Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Kayserispor'un son durumunu değerlendiren Burak, Beşiktaş süreci ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

Burak Yılmaz'dan Beşiktaş açıklaması: Satırlarca özür mesajı attı!

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, BeinSports'a açıklamalarda bulundu. Kayseri'deki ilk günlerine değinerek sözlerine başlayan Burak Yılmaz, geçen sezonun çok kırılgan ama değerli bir sezon olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

'KARTAL KAYRA İSTEDİĞİM BİR OYUNCU'

Takımın yıldızlarından Mehdi Bourabia'nın geleceği hakkında konuşan Burak Yılmaz, "Mehdi Bourabia bizimle devam edecek. Kartal Kayra da istediğim bir oyuncu. Onunla da devam etmek istiyoruz. Yurt dışı olmazsa Kayserispor'da oynayacağına dair sözü var." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmazdan Beşiktaş açıklaması: Satırlarca özür mesajı attı

Transfer yapamıyor olmalarını değerlendiren Yılmaz, "Transfer tahtamız ne yazık ki kapalı. Birçok insan bizi zayıf halka olarak görüyor. Bunun böyle olmadığını kanıtlayacağız. Bizim için çok güzel bir meydan okuma." dedi.

Burak Yılmazdan Beşiktaş açıklaması: Satırlarca özür mesajı attı

'MONTELLA'NIN YARDIMCISI OLACAKTIM'

Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna gelen ve ardından ayrılıkla biten serüveni hakkında konuşan Burak Yılmaz, "Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş, benim devam etmemin iyi olacağı kararını almışlar." ifadelerini kullandı. O dönemde Montella'nın yardımcısı olacacağını ve mantık olarak oraya gitmenin daha doğru olabileceğini belirten Yılmaz, kalbiyle hareket ederek Beşiktaş'ta kaldığını ve ateşten gömleği giydiğini söyledi.

Haberin Devamı

Burak Yılmazdan Beşiktaş açıklaması: Satırlarca özür mesajı attı

'BANA SATIRLAR DOLUSU ÖZÜR MESAJI ATTI'

"En çok eleştirildiğim konu Bailly konusuydu. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bailly, bana satırlar dolusu özürler içeren bir mesaj attı." diye ekleyen 39 yaşındaki çalıştırıcı, "Aklımda ve kalbimde Kayserispor'dan başka en ufak bir şey yok." diyerek sözlerini noktaladı.

Burak Yılmaz çok sert konuştu: Saygısızlık, terbiyesizlik yapandan formayı alırım!

PORTEKİZ'DE GÜNDEM RAFA SİLVA!

YORUM YAZ