Portekiz'de gündem Rafa Silva! 'Beşiktaş'a zafer kazandırdı'

Hazırlık maçında dün akşam Gençlerbirliği ile Kocaeli'de karşılaşan Beşiktaş, yeni transfer Rafa Silva'nın yıldızlaştığı ve iki gol attığı maçı 2-0 kazandı. Portekizli futbolcunun gösterdiği performans ülkesinde gündem oldu!

Portekiz'de gündem Rafa Silva! 'Beşiktaş'a zafer kazandırdı'

Beşiktaş, 3 Ağustos'ta Süper Kupa'da karşılaşacağı Galatasaray maçı öncesinde hazırlık karşılaşmasında Gençlerbirliği ile karşılaştı. Mücadeleyi 2-0 kazanan Kara Kartal'da Rafa Silva'nın performansı ülkesi Portekiz'de günün konusu oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA 5'İNCİ HAZIRLIK MAÇI

Süper Kupa maçında Galatasaray ile kozlarını paylaşacak siyah-beyazlılar, daha önce oynadığı 4 hazırlık maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Portekizde gündem Rafa Silva Beşiktaşa zafer kazandırdı

RAFA SİLVA ŞOV

Beşiktaş'ın bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Rafa Silva, hazırlık döneminde gösterdiği performansı Gençlerbirliği karşısında da devam ettirdi. Siyah-Beyazlılar'ın Portekizli yıldızı Gençlerbirliği karşılaşmasında gösterdiği performansın yanında attığı iki golle de maça damga vuran oyuncu oldu.

Portekizde gündem Rafa Silva Beşiktaşa zafer kazandırdı

GRAZER MAÇINDA DA ATMIŞTI

Rafa Silva, Slovenya kampında oynanan Grazer AK maçında da dikkat çekmişti. Portekizli futbolcu, iyi oyununun yanı sıra attığı golle ön plana çıkan isimler arasında yer almıştı.

Haberin Devamı
Beşiktaş'tan Rafa Silva paylaşımı: Çağrıyı aldı, en iyilerin stadyumuna geldi

PORTEKİZ'DE GÜNDEM OLDU

Gençlerbirliği maçında attığı gollerle öne çıkan Rafa Silva, Portekiz basınının da dikkatini çekti. Spor siteleri Portekizli yıldızı gösterdiği performansın ardından manşetlerine taşıdı.

'ZAFER KAZANDIRDI'

Rafa Silva'nın harika bir performans gösterdiğinin altını çizen O Jogo, Gedson ile takımın önde gelen oyuncularından olduğunu yazdı. A Bola ise, Rafa Silva'nın Beşiktaş'a zafer kazandırdığını yazarken maçın öne çıkan en önemli isim olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Rafa Silva'nın yıllık 6 milyon euro garanti ücret alacağı açıklamıştı. Portekizli on numaranın siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Rafa Silva'nın güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Atletico Povoense altyapısında yetişen Rafa Silva daha sonra Alverca, Feirense, Braga ve Benfica'da oynadı.

YORUM YAZ