Beşiktaş'tan Slaven Bilic'e resmi teklif!

Hırvat basınından Germanijak’ın haberine göre Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, taraftarın çok istediği Bilic’e resmi teklif yaptı. Başarılı teknik adamın Siyah-Beyazlılar’a ne ‘evet’ ne de ‘hayır’ dediği kaydedildi. Öte yandan İrlanda Milli Takımı da 55 yaşındaki hocayı istiyor.

Beşiktaş'tan Slaven Bilic'e resmi teklif!

Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı tüm hızıyla devam ediyor. Jose Mourinho ile anlaşma sağlayamayan, Razvan Lucescu’yla orta yolu bulamayan Siyah-Beyazlılar’da rota Slaven Bilic’e döndü. Hırvat basınından Germanijak, bu konuyla ilgili detaylı bir haber yaptı. Buna göre Kara Kartal, Fenerbahçe’nin Mourinho hamlesine Slaven Bilic ile karşılık vermek istiyor.

Haberin Devamı

NET CEVAP VERMEDİ

Hırvat teknik adamın, Beşiktaş taraftarının favorisi olduğu, başkan Hasan Arat’ın da taraftarın sesine kulak vererek başarılı çalıştırıcıya teklif yaptığı belirtildi. Haberde, Bilic’in beklendiği gibi bu teklif sonrası ne, ‘Tamam geliyorum’ ne de, ‘Hayır, teşekkürler’ dediği kaydedildi.

Beşiktaştan Slaven Bilice resmi teklif

EN BÜYÜK ŞARTI EKİBİ

Şu anki kulübü Al-Fateh de Bilic’ten son derece memnun ve kalmasını istiyor. Öte yandan 55 yaşındaki teknik adama bir teklif de İrlanda Milli Takımı’ndan geldi. Hırvat çalıştırıcının bu teklife de henüz geri dönüş yapmadığı vurgulandı.

Germanijak, haberin başlığında Beşiktaş’ın teklifi için, “Mutluluğa dönüş mü?” başlığını kullandı. Bilic’in Siyah Beyazlılar’a gitmesi için en önemli şartının ise tüm ekibini de yanında götürmek olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

 

Beşiktaştan Slaven Bilice resmi teklif

YORUM YAZ