Beşiktaş'tan Cenk Tosun açıklaması! Onunla ilgili...

Beşiktaş As Başkanı Mete Vardar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Vardar Slovenya kampını değerlendirirken eski futbolcuları Cenk Tosun, yabancı oyuncu sayısı ve transfer hakkında net ifadeler kullandı.

Beşiktaş'tan Cenk Tosun açıklaması! Onunla ilgili...

Beşiktaş As Başkanı, Mete Vardar, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına konuk olarak katıldı. Vardar, siyah-beyazlıların gündemine dair özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İyi bir sinerji yakaladık

Radyospor'a konuk olarak Beşiktaş'ın iyi bir kamp dönemi geçirdiğini söyleyen Mete Vardar: "Kamp gayet iyi geçti. Herhangi bir sakatlık yaşamadık. Takımımız yarın Grazer ile oynayacağı son hazırlık maçından sonra İstanbul’a geri dönecek. Teknik ekibin oyuncularla iletişimi çok iyi. İyi bir sinerji yakaladık. Bu süreci iyi geçiriyoruz. İnşallah lige de yansır. Takım geçen sene kamp sürecini iyi geçirememişti ve sonucunda kötü sonuçlar alındı.

Olimpiyat Stadyumu'nda güzel anılarımız var

Atatürk Olimpiyat stadyumunda Liverpool'u eledik Tottenham'ı yendik. Güzel anılarımız var o stadyumda. 2032 Avrupa Şampiyonası Türkiye'de. Maç yapılacak stadyumlardan birisi de Olimpiyat Stadyumu. Hazırlık anlamında bu tarz maçların orda olması önemli. Trabzonspor'la oynadığımız maç 80 bin kişinin stadyumda olduğu güzel bir mücadele oldu. Galatasaray ile oynayacağımız maçta da 40 bin - 40 bin şeklinde iki taraftarında kapasitenin yarısı olacak şekilde doluştuğu bir maç olur. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Cenk Tosun açıklaması Onunla ilgili...

Süper Kupa maçı önemli

Geçen sene ligde Beşiktaş’a yakışmayacak bir derece aldık. Biz yönetime geldiğimizde ligde pek şansımız yoktu. Ziraat Türkiye Kupası'nın üstüne düşütk ve kupayı kazandık. Süper Kupa da bizim için önemli.

Camianın sesini dinledik

Biz TFF başkanlık seçiminde başkanımızla beraber 6 delegeydik. Beşiktaş camiasının sesinin dinledik ve ona göre oyumuzu kullandık. İyi bir seçim oldu. Bunun sonuncunda İbrahim Hacıosmanoğlu başkan oldu. Bir değişim oldu. Umut ediyorum ki güvenin arttığı, ekonomik gelirlerin arttığı, kavgasız, gürültüsüz bir ortam olur. Bundan mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaştan Cenk Tosun açıklaması Onunla ilgili...

Yabancı sınırı hakkında beklentimiz var

"Yeni gelen TFF yönetiminden beklentiniz nelerdir" sorusunu cevaplayan Vardar: "Kulüplerin gelirlenin artması bekleniyor. Yabancı sınırlaması konusunda beklentimiz var. Bu karar 1-2 sene ötelenebilir veya eski haline dönebilir. Arzumuz bu. İlk başta Türk futboluna katkı sağlamamız lazım daha sonra renklerimiz için mücadele edebiliriz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Hocanın raporunu bekliyoruz

Transfer gündemi hakkındaki soruyu cevaplayan As Başkan: "Transfer konusunda başkanımız ve ikinci başkanımız çok yoğun bir çaba gösteriyor. Bu takıma mental olarak katkı sağlayacak oyuncular almaya çalışıyorlar. Bugün; Muci, Al Musrati, Paulista, Rafa Silva ve Immobile gibi isimler takıma çok katkı sağlayabilecek konumdalar. Kamp bittikten sonra hocamızdan bir rapor alacağız ona göre hareket edeceğimiz. Altyapıdan 7 tane oyuncumuz kampta. 5 tanesi Shakhtar Donetsk ile yaptığımız hazırlık maçında da oynadı" dedi.

Beşiktaştan Cenk Tosun açıklaması Onunla ilgili...

Semih Kılıçsoy çok özel bir oyuncu

"Semih Kılıçsoy'un varlığından ötürü mü Cenk ile sözleşme uzatılmadı?" sorusuna cevap veren Mete Vardar: "Semih çok özel bir oyuncu. Karakterinden dolayı da yetiştirildiği aileden dolayı da çok kaliteli birisi. Kadromuzda olduğu için çok mutuluyum. İnşallah giydiği formayı taşıdığı armayı yukarıya çeker. Çok mutlu olurum. Cenk artık başka bir takımın oyuncusu onunla ilgili bir ifadem olmayacak. Dokuz numarayı artık Semih giyiyor" dedi.

YORUM YAZ