ÖZEL | Galatasaraylı Kaan Ayhan'ın kardeşi Mertcan Ayhan, Beşiktaş'a imza atıyor! Transferde sıcak gelişme

Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleri ile büyük bir sükse yapan Beşiktaş, şimdi de genç bir yeteneği gözüne kestirmiş durumda. Siyah-beyazlılar, Galatasaray ve A Millî Takım'ın yıldız futbolcusunnu kardeşini renklerine bağlamak istiyor. İşte detaylar...

ÖZEL | Galatasaraylı Kaan Ayhan'ın kardeşi Mertcan Ayhan, Beşiktaş'a imza atıyor! Transferde sıcak gelişme

Trendyol Süper Lig ekipleri yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmaları da devam ediyor. Süper Lig’de sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Beşiktaş, 17 yaşındaki Mertcan Ayhan’ın transferi için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

U18'DE FORMA GİYDİ

Galatasaray forması giyen Kaan Ayhan’ın kardeşi olan ve Schalke 04 U19 takımında forma giyen Mertcan Ayhan, stoper pozisyonunda görev yapıyor. Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanan ve U17 Milli Takımı’nda görev aldığı 18 maçta 3 gol atma başarısı gösteren genç stoper, U18 Milli Takımı’nda da 3 maçta forma giydi.

ÖZEL | Galatasaraylı Kaan Ayhanın kardeşi Mertcan Ayhan, Beşiktaşa imza atıyor Transferde sıcak gelişme

Genç yaşına rağmen Schalke 04’te bu sezon A Takımı forması giymesi beklenen Mertcan Ayhan’ın durumunu Beşiktaş yakından takip ediyor. Oyuncunun durumuyla ilgili menajerinden bilgi alırken, önümüzdeki günlerde transferde somut adımların atılması bekleniyor. Öte yandan bazı Bundesliga ekiplerinin de Mertcan Ayhan’ın durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

- FANATİK ÖZEL - 

YORUM YAZ