Beşiktaş'ta sırada Emirhan Topçu var! Görüşmeler hızlandı

Beşiktaş, Çaykur Rizespor’un başarılı stoperi Emirhan Topçu’yu transfer etmek için girişimleri hızlandırdı. Yönetim, 23 yaşındaki futbolcuyu yeni hafta içerisinde resmen renklerine bağlamayı amaçlıyor.

Beşiktaş'ta sırada Emirhan Topçu var! Görüşmeler hızlandı

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, son olarak Can Keleş transferi için Fatih Karagümrük ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Kulübün 22 yaşındaki kanat oyuncusunu sağlık kontrolünden geçirdiği ifade edildi. Resmi imzaların henüz atılmadığı ancak anlaşmanın 4 yıllık olmasının beklendiği kaydedildi. Beşiktaş’ın bu transferi kısa süre içerisinde resmiyete dökmesi bekleniyor. Kartal, Can Keleş sonrası Emirhan Topçu transferi için girişimlerini hızlandırdı.

Beşiktaşta sırada Emirhan Topçu var Görüşmeler hızlandı

Çok yönlü bir isim

Yönetim, 23 yaşındaki futbolcuyu yeni hafta içerisinde resmen renklerine bağlamayı amaçlıyor. Sol stoper ve sol bek mevkilerinde forma giyebilen Emirhan Topçu, Çaykur Rizespor altyapısında yetişti.

Özellikle sol ayağını çok iyi kullanabilen ve hava toplarına da son derece hakim olan Emirhan, hem kadroda yerli sayısının artması hem de defansa katkı için isteniyor.

YORUM YAZ