MENÜ

Beşiktaş'ta Rebic krizi! Maaşı sorun oldu

Transferiyle büyük hayal kırıklığı yaşatan ve hiçbir teknik adam tarafından tercih edilmeyen Hırvat kanat oyuncusu Ante Rebic,Beşiktaş'ta krize neden oldu.

Beşiktaş'ta Rebic krizi! Maaşı sorun oldu

Beşiktaş'ın yazın 500 bin Euro bonservisle Milan'dan kadrosuna kattığı ama büyük hayal kırıklığı yaratan futbolcusu Ante Rebic, yeni sezonda kadro planlamasında yer almıyor. Siyah-beyazlı yönetim, bu sezon takıma fayda sağlayamayan ve hiçbir teknik adam tarafından tercih edilmeyen Hırvat kanat oyuncusunu göndermek istiyor. Sürekli tekrar eden bel ağrıları sonrası fıtık ameliyatı olan 30 yaşındaki futbolcu sezonu kapattı. 23 maçta 691 dakika sahada kalıp 1 gol-5 asistlik performans veren Rebic'in, Beşiktaş'a bir sezonda maliyeti 3 milyon Euro (103.7 milyon TL) oldu.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA SÜRPRİZ!

OYUNCUYA 'KULÜP BUL' DİREKTİFİ İLETİLDİ

1 sene daha kontratı olan Hırvat oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro kazancından vazgeçmek gibi bir düşüncede olmadığı kaydedildi. Rebic, aldığı yıllık ücreti karşılayacak kulübün çıkmaması nedeniyle gelecek sezon da kalma planları yapıyor. Yönetim, yıldız oyuncuya kulüp bulmasını yönünde direktif verirken, siyah-beyazlılar da arayış içerisinde girdi. Beşiktaş, Rebic'i gönderebilirse yeni sezonda hem yabancı kontenjanında yer işgal etmesini engelleyecek hem de kasada rahatlama sağlayacak.

Beşiktaşta Rebic krizi Maaşı sorun oldu

5 MADDEDE REBİC

*Hırvat futbolcu, bu sezon Beşiktaş'ta 2 kez sakatlanırken 1 defa da gıda zehirlenmesi yaşadı.
*30 yaşındaki futbolcu, 2013-14'ten bu yana oynadığı bütün sezonlarda en az 1 kez sakatlık geçirdi.
*Bu sezon takımının oynadığı 45 maçın sadece 7'sinde ilk 11'de tercih edildi.
*Rebic'ten Milan'ın 2 milyon Euro bonus ve sonraki satıştan %20 pay hakkı bulunuyor.
*Bu sezon sahada kaldığı 23 karşılaşmanın hiçbirinde 90 dakikayı tamamlayamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Rebic krizi Maaşı sorun oldu

SALİH TAKIMA DÖNDÜ

BİR süredir sakatlığı bulunan Salih Uçan, sonunda geri döndü. Tecrübeli orta saha takımla birlikte çalışmalara başlarken, Türkiye Kupası'nda oynanacak Ankaragücü maçına kadar hazır hâle gelecek. Son olarak deplasmanda 2-0 kazanılan İstanbulspor müsabakasında forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, ardından 5 lig maçında görev alamamıştı. Sakatlığını atlatmadan oynayan ve sorun yaşayan Salih, bu kez 1.5 aylık tedavisinin ardından yeşil sahalara ayak bastı.

Hasan Arat'tan gündeme dair önemli açıklamalar: Yeni teknik direktör, yabancı hakem...
YORUM YAZ