MENÜ

Beşiktaş'ta gençler sahaya iniyor! Serdar Topraktepe'den sürpriz karar

Geçici olarak takımın yeniden başına gelen Serdar Topraktepe, Ankaragücü karşısında ileri uçta Mustafa Hekimoğlu’na şans verecek. Ayrıca Tayyip Talha ve Demir Ege gibi isimler de formasına kavuşacak.

Beşiktaş'ta gençler sahaya iniyor! Serdar Topraktepe'den sürpriz karar

Serdar Topraktepe, daha önce takımın başına geldiği dönemde Semih Kılıçsoy’u direkt ilk 11’e koyarak parlamasını sağlamıştı. Yeniden takımın başına geçen genç teknik adam, bu kez Mustafa Hekimoğlu için aynı yolu deneyecek. Genç futbolcunun, ligde geride kalan maçlarda oynamasına kesin gözü ile bakılıyor. Aynı zamanda da milli takımlardaki yaş gruplarında da forma giyen genç golcü için beklentiler çok yüksek. Ayrıca Santos’un takımdan gönderilmesi bazı isimler için takıma geri dönüş anlamına geliyor.

Haberin Devamı

ŞANS DOĞDU

Özellikle Tayyip Talha Sanuç ve Demir Ege Tıknaz için yeni bir şans doğdu. Santos’un süre vermediği 2 futbolcu formalarını geri alabilir. Özellikle Pendikspor’a karşı alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından bu 2 futbolcu Portekizli teknik direktör tarafından gözden çıkarılmıştı.

Beşiktaşta gençler sahaya iniyor Serdar Topraktepeden sürpriz karar

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki idmanda futbol akademisinden yetişen profesyonel futbolcular; Fahri Kerem Ay, Emir Yaşar, Yakup Arda Kılıç ile Mustafa Erhan Hekimoğlu da yer aldılar. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. El ile oynanan çift kale maçla devam eden idman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.

YORUM YAZ