Beşiktaş'ta Mert Günok'tan penaltı yorumu: Rakip aldı diyebiliriz!

Süper Lig'in 6. haftasında sahasında ağırladığı Eyüpspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta günün başarılı isimlerinden Mert Günok, rakiplerinin penaltı kazandığı pozisyona ilişkin konuştu.

Beşiktaş'ta Mert Günok'tan penaltı yorumu: Rakip aldı diyebiliriz!

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Siyah-Beyazlılar'da maçın başarılı isimlerinden Mert Günok, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sözlerine maçı değerlendirerek başlayan Günok, "Eyüpspor'dan başlamak gerekirse oyunu çirkinleştirmeyen, top oynamaya çalışan, iyi oynamaya çalışan, rakibine meydan okuyan, iyi bir oyun, iyi bir takım olduklarını söyleyebiliriz. Bugün de güzel bir maç oldu aslında. Bol pozisyonlu. Tabii bize yakışmayan anlar da vardı. Zaman zaman topu çok fazla rakibe verdik, zaman zaman istediklerimizi sağlayamadık. Tabii ki lig özelinde 3 puan çok önemli. Yoğun maç fikstüründe böyle maçlar da olacaktır. Kazandığımız için tabii ki mutluyuz. 3 puan aldığımız için mutluyuz ama tabii ki geliştirmemiz gereken yerler de var" dedi.

Beşiktaşta Mert Günoktan penaltı yorumu: Rakip aldı diyebiliriz

Maçtaki başarılı performansı sorulan Mert Günok; bu soruyu yanıtlarken Eyüpspor'un kazandığı penaltıya da değinerek, "İlk yarıda birkaç pozisyon oldu. İkinci yarıda dediğiniz gibi bir tehlike, bir pozisyon oldu. Onun dışında bir penaltı pozisyonu var. Penaltı pozisyonunda rakip oyuncu tabii penaltıyı aldı aslında diyebiliriz. Niyetim, orada dokunmak değildi. Elimi de çektim ama suratıma kendisinin ayağı gelince tabii ki penaltı oldu ama onun haricinde takımıma tabii ki yardımcı olmaya çalışıyorum. Dediğim gibi yoğun bir maç fikstürü var. 3 günde 1 maçlarımız başlıyor. Birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Bugün de çok zor bir maç oynadık. Dediğim gibi Eyüpspor'un iyi hazırlanmış ve iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Şimdi hafta içi Avrupa Ligi'nde tekrar zor bir deplasmana gideceğiz. Üstüne koyarak gitmemiz gerekiyor. Geliştirmemiz gereken yerler tabii ki var ama bu maçı kazanığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşta Mert Günoktan penaltı yorumu: Rakip aldı diyebiliriz

YORUM YAZ