Beşiktaş'ta gündem savunma... Yıldızlar için yeniden devreye girildi!

Beşiktaş, savunma hattına yapılacak hamle konusunda çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlılar, daha önce gündeminde olan yıldız oyuncu için tekrar devreye girerken bir başka yıldız stoper için de yeni bir öneriye hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta gündem savunma... Yıldızlar için yeniden devreye girildi!

Hücum hattına yaptığı önemli takviyelerle dikkat çeken Beşiktaş, bu kez savunmaya bir yıldız transferine hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın savunmasında gidenler ve gelenler ile bir değişim bekleniyor.

Haberin Devamı

AMARTEY İÇİN GÖZLER MLS'TE

Kara Kartal’da geleceği merak edilen isimlerden Daniel Amartey’le ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah Beyazlılar’ın göndermek istediği Ganalı ön libero için yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel, ABD’den birkaç takımla görüşme yaptı ve MLS takımlarından teklif bekleniyor. Daniel Amartey, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 27 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Ganalı oyuncunun geleceği hakkında belirsizlik sürerken, MLS takımlarından gelecek teklifler merakla bekleniyor.

Beşiktaşta gündem savunma... Yıldızlar için yeniden devreye girildi

SAĞ BEKE BÜNYAMİN HAMLESİ

Beşiktaş, defans hattını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, sağ bek pozisyonuna yerli bir isim eklemek istiyor. Hedefte Antalyaspor forması giyen Bünyamin Balcı var. Trabzonspor da deneyimli oyuncuyu takipte... Geçtiğimiz sezon Kırmızı-Beyazlı forma ile 26 maça çıkan Balcı, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Performansıyla dikkat çeken Balcı, sağ bek pozisyonunda önemli bir rol oynadı. Akdeniz ekibinin altyapısından çıkan ve başka hiçbir takımda forma giymeyen Bünyamin Balcı’nın Antalyaspor ile 2027 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta gündem savunma... Yıldızlar için yeniden devreye girildi

MARIO HERMOSO YENİDEN LİSTEDE 

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar 4 futbolcuyu renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar’ın yeni hedefi savunma bölgesine hamle yapmak. Rizespor forması giyen Emirhan Topçu’yu kadrosuna katmaya çok yakın olan Beşiktaş, savunmayı bir isimle daha güçlendirecek. İspanya La Liga devi Atletico Madrid’den ayrılan Mario Hermoso’yla bir süre önceye kadar ilgilenen, ancak sonuç alamayan yönetim, 29 yaşındaki futbolcu için bir daha harekete geçti.

1.84 boyundaki Hermoso, sezonun sona ermesiyle birlikte Madrid ekibinden ayrılmış ve uzun süre Napoli ile görüşmüş, ancak sonuç alamamıştı. 2019 yılından bu yana Atletico Madrid’de oynayan Hermoso, Atletico’da 174 resmi maça çıktı. 25 milyon Euro piyasa değeri bulunan başarılı isim, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistle mücadele etti.

Beşiktaşta gündem savunma... Yıldızlar için yeniden devreye girildi

LENGLET İÇİN YENİ FORMÜL

Kartal, sol stoper için Katalan devi Barcelona’nın Fransız oyuncusu Clement Lenglet’i gündemine almıştı. La Liga temsilcisi ile 2 yıl daha kontratı bulunan Clement Lenglet’i kiralamak isteyen Beşiktaş, oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle paylaşım formülünü devreye sokmaya çalışıyor. Kartal, Barcelona’da yıllık 6 milyon Euro kazanan Lenglet’nin maaşının yarısını ödemek kaydıyla oyuncuyu 1 yıl bedelsiz olarak kiralamak istiyor. Daha önce Tottenham ve Aston Villa’ya aynı şekilde kiralanan Lenglet için Barca’nın yeşil ışık yakabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşta gündem savunma... Yıldızlar için yeniden devreye girildi

YORUM YAZ