Beşiktaş'ta büyük sürpriz... Van Bronckhorst'tan Ernest Muci kararı!

Beşiktaş'ın geçtiğimiz kış transfer döneminde büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Ernest Muci konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Rafa Silva'nın sergilediği görüntünün de etkisiyle Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Muci konusunda çarpıcı bir karara imza attı.

Beşiktaş'ta büyük sürpriz... Van Bronckhorst'tan Ernest Muci kararı!

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, ideal 11'ini belirleme sürecinde... Hollandalı çalıştırıcı, Rafa Silva'nın sergilediği görüntü sonrası radikal kararlara hazırlanıyor.

Haberin Devamı

RAFA SILVA İLAÇ OLDU

Beşiktaş, 3 Ağustos’ta Süper Kupa’da karşılaşacağı Galatasaray maçı öncesinde hazırlık mücadelesinde önceki gün Gençlerbirliği ile maça çıktı. Mücadeleyi 2-0 kazanan Kara Kartal’da Rafa Silva’nın performansı, Siyah-Beyazlı camiayı mest etti. Geçen sezon hücum hattında büyük sorun yaşayan Kartal, Rafa Silva hamlesi sonrasında bu problemi geride bıraktı. Gençlerbirliği karşısında 2 gole imza atan Portekizli yıldız, özellikle Immobile’yle yakaladığı uyumla camiaya güven verdi. Beşiktaş’ın bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Rafa Silva, hazırlık döneminde gösterdiği performansı Gençlerbirliği karşısında da devam ettirdi.

Beşiktaşta büyük sürpriz... Van Bronckhorsttan Ernest Muci kararı

GRAZER'E DE ATMIŞTI

Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli yıldızı Gençlerbirliği karşılaşmasında gösterdiği performansın yanında attığı iki golle de maça damga vuran oyuncu oldu. Rafa Silva, Slovenya kampında oynanan Grazer AK maçında da dikkat çekmişti. Portekizli futbolcu, iyi oyununun yanı sıra attığı golle ön plana çıkan isimler arasında yer almıştı. Gençlerbirliği maçında attığı gollerle öne çıkan Rafa Silva, Portekiz basınının da dikkatini çekti. Spor siteleri Portekizli yıldızı gösterdiği performansın ardından manşetlerine taşıdı. O Jogo, Gedson ile takımın önde gelen oyuncularından olduğunu yazarken, A Bola ise Rafa Silva’nın Beşiktaş’a zafer kazandırdığını belirtti.

Haberin Devamı

TAKIMIN EN DEĞERLİ İSİMLERİNDEN

Beşiktaş’ın bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Rafa Silva’nın yıllık 6 milyon Euro garanti ücret alacağı açıklanmıştı. Portekizli on numaranın Siyah-Beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. Rafa Silva’nın güncel piyasa değeri 14 milyon Euro.

Beşiktaşta büyük sürpriz... Van Bronckhorsttan Ernest Muci kararı

VAN BRONCHORST'TAN MUCI KARARI!

Geçen sezonu hayal kırıklıklarıyla geçirmesine rağmen Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş’ta kadro planlaması yapılıyor... Takımı Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst’a emanet eden yönetim, yaz transfer döneminde kadrosunu 4 futbolcuyla güçlendirdi. Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro Immobile ve Can Keleş’i renklerine bağlayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ederken, Bronckhorst flaş bir karar aldı. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla kadroda değişiklik yapacak olan Hollandalı teknik adam, Arnavut yıldız Ernest Muci’yi ise yedek kulübesinde düşünüyor. 10 numara bölgesini Rafa Silva’ya bırakan Bronckhorst, Muci’yi hamle oyuncusu olarak kullanacak.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşta büyük sürpriz... Van Bronckhorsttan Ernest Muci kararı

YORUM YAZ