Beşiktaş'ta Gedson transferi için sorun çözüldü! Semih için Alman ekibi fiyat yükseltti

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılacak olan oyuncuların da kaderi belli oluyor. Bu kapsamda takımın yıldızlarından Semih Kılıçsoy ve Gedson Fernandes'e ilgi var. Özellikle Portekizli orta saha için transfer konusunda anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta Gedson transferi için sorun çözüldü! Semih için Alman ekibi fiyat yükseltti

Siyah Beyazlı ekibin yıldız genç yıldızlarından Semih Kılıçsoy için Alman ekibi, yaptığı teklifi bonuslarla yükselterek bu transferi bitirmeyi planlıyor. Gedson Fernandes konusunda ise sorun çözüldü ve bonservis konusunda anlaşma yapıldı. 

Haberin Devamı
Beşiktaş | İşte Gedson Fernandes'in ilk sözleri!

Semih için Stuttgart ısrarı

Süper Lig’de kötü bir sezonu geride bırakan, Türkiye Kupası ile teselli bulan Beşiktaş’ın en öne çıkan ismi Semih Kılıçsoy, Avrupa kulüplerinin radarına girmişti.

Beşiktaşta Gedson transferi için sorun çözüldü Semih için Alman ekibi fiyat yükseltti

Alman medyası, Stuttgart’ın Semih Kılıçsoy için 21 milyon Euro’yu gözden çıkardığını duyurdu. Bundesliga ekibinin, 15 milyonun reddedilmesinin ardından bonuslarla beraber fiyat yükseltip beklemeye geçtiğini iddia etti.

Gedson için sorun çözüldü

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Gedson Fernandes’e dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Portekizli orta sahanın Zenit’e transferi konusunda oluşan ödeme probleminin atlatıldığı kaydedildi.

Beşiktaşta Gedson transferi için sorun çözüldü Semih için Alman ekibi fiyat yükseltti

Anlaşma sağlandı iddiası...

Portekiz basınından A Bola’nın haberine göre; Beşiktaş ve Zenit, Gedson Fernandes transferi için 18 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. Gedson Fernandes’in transferinden Benfica’ya 9 milyon Euro ödeneceği belirtildi. 25 yaşındaki orta saha, geride kalan sezonda Beşiktaş’ta 45 maça çıktı. Gedson Fernandes bu müsabakalarda 3 gol ve 6 asist üretti.

YORUM YAZ