Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva İstanbul'da! KAP'a bildirildi

Beşiktaş, anlaşma sağladığı Rafa Silva için ilk resmi sosyal medya hesabından kartal ve uçak emojisi içeren tweet attı. Siyah-beyazlı kulüp daha sonra Portekizli yıldızı KAP'a bildirdi. Son olarak Rafa Silva, imza için İstanbul'a geldi.

Beşiktaş, ismi daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Benfica'nın yıldızı Rafa Silva ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı ekip, yıldız oyuncuyu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Son olarak Silva, imza için İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

KAP AÇIKLAMASI

Beşiktaş, saat 19:03'te Rafa Silva ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.

İSTANBUL'A GELDİ

Rafa Silva'yı taşıyan özel uçakta Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Yücel ve Feyyaz Uçar da yer aldı. Rafa Silva'yı taşıyan uçak 20.40'ta Atatürk Havalimanı'na indi.

Beşiktaş taraftarları, Rafa Silva'yı havaalanında karşıladı.

Beşiktaşın yeni transferi Rafa Silva İstanbulda KAPa bildirildi

İŞTE İLK SÖZLERİ

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva havaalanında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş'ı seçmek, Beşiktaş'a gelmek kolay bir karar oldu. Burada hep birlikte kupalar, zaferler kazanmak için savaşacağız. Beşiktaş’a karşı oynamıştım. Taraftarların nasıl bir atmosfer yarattığını çok iyi biliyorum. Çok heyecanlıyım" dedi.

Haberin Devamı

HÜSEYİN YÜCEL: “BU GÜNLER KÖTÜ, DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK”

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, hayırlı bir transfer olmasını dileyerek, “Bu günler, daha kötü günlerimiz. Daha güzel günlerimiz olacak. Burada daha çok buluşacağız” diye konuştu.

Beşiktaş Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ise Silva transferiyle ilgili, “Uzun süredir süren görüşmelerden sonra Rafa Silva’yı getirdik. Bizzat Hüseyin başkanımız kendisi alıp getirdi. Kendisine hoş geldin diyoruz” ifadelerini kullandı.

3 yıllık sözleşme!

Portekiz basınından O Jogo'ya göre Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva'ya 3 yıllık kontrat önerdi. Kartal, 31 yaşındaki futbolcuya yıllık 6 milyon euro maaş teklif etti. Ayrıca siyah-beyazlıların, 10 milyon euro da imza parası önerdiği aktarıldı. Rafa Silva, hem ofansif orta saha hem de iki kanatta da oynayabiliyor.

Beşiktaş'tan Rafa Silva için Kartal'dan Kartal'a uçak emojisi

Siyah-beyazlı kulup resmi Twitter hesabında Benfica'nın ve Beşiktaş'ın ortak simgeleri olan Kartal emojisinin arasına uçak koyarak bir anlamda transferi açıklamış oldu.

Haberin Devamı

YILLAR SONRA REAL MADRİD'DEN AYRILDI

BEŞİKTAŞ RAFA SİLVA'YI RESMEN AÇIKLADI

Beşiktaş, Benfica'dan transfer ettiği Rafa Silva'nın transferini resmen açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel ile Rafa Silva'nın uçakta çektirdiği fotoğraf paylaştı. Yıldız oyuncu İstanbul'a geliyor.

'TÜRKLER KENDİ OYUNCULARINA SALDIRABİLİR'

RAFA SİLVA'NIN KARİYERİ

Sekiz yıldır Benfica'da kariyerini devam ettiren Rafa Silva, bu sezon 52 resmi maçta forma giyerken 22 gol atıp 15 de asist yaptı. Başarılı on numara Benfica kariyerinde ise 326 karşılaşmaya çıkarken 94 gol ve 79 asist yaptı.

Beşiktaşın yeni transferi Rafa Silva İstanbulda KAPa bildirildi

 

YORUM YAZ