Beşiktaş'ta Emre Kocadağ ve beraberindeki eski yöneticilere 'örgüt kurma' suçlaması! Disiplin kuruluna sevk edildiler...

Beşiktaş'ta eski yöneticiler Emre Kocadağ ve Murat Kılınç, Mahmut Özkan ve eski sicil kurul başkanı Sahabettin Önkol ile birlikte birçok üye haklarındaki "usulsüz üyelik yaparak Genel Kurul yapısını ele geçirmek" ve "suç işlemek amaçlı örgüt kurma" suçlamalarıyla disiplin kuruluna sevk edildiler.

Beşiktaş'ta Emre Kocadağ ve beraberindeki eski yöneticilere 'örgüt kurma' suçlaması! Disiplin kuruluna sevk edildiler...

Beşiktaş camiasında yeni sezon öncesi önemli gelişmeler yaşanıyor. Başkan Hasan Arat'ın talimatı ile daha önce sicil kurulu evrakları teslim alınarak incelenmek üzere denetleme kuruluna teslim edilmişti. Yapılan çalışmalar sonrasında usulsüzlük olduğu tespit edilen üyeliklerin iptal edilmesi için noter aracılığı ile durum tutanak altına alındı. Yaşanan son gelişme ise olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Başta eski yönetici Emre Kocadağ olmak üzere Murak Kılınç, Mahmut Özkan, eski sicil kurulu başkanı Şahabettin Önkol ile üyeler Gizem Uslu Akın, İbrahim Feneci, Tahir Büyükasar ve Celal Şahin'in disiplin kuruluna sevk edilerek kulüpten ihraç edilmeleri adına ayrıca savcılık soruşturması başlatılması istendi.
Disiplin kurulunun başkanı Ahmet Akpınar, yapılan incelemeler sonrasında bu isimlere tebligat göndererek 7 gün içinde kulübe gelip ifade vermelerini istedi.

Beşiktaşta Emre Kocadağ ve beraberindeki eski yöneticilere örgüt kurma suçlaması Disiplin kuruluna sevk edildiler...

Kocadağ ve diğer isimler için çok ciddi suçlamalar arasında "suç işlemek için örgüt kurma", "binlerce üye yapıp genel kurul yapısını ele geçirmek", "toplu aidat ve üyelik paraları yatırma" gibi önemli iddialar bulunuyor.

IMMOBILE BEŞİKTAŞ'TA!

Duruma ilişkin şikayet dilekçeleri, nisan ayında yönetim kuruluna sunulmuştu. Nisan ayından beri yapılan incelemeler sonrasında yönetim kurulu gördüğü gerek doğrultusunda dosyaları disiplin kuruluna sevk etti. Disiplin kurulu da yaptığı inceleme ve delil tespitlerinden sonra hakkında suçlama bulunan bu kişilere tebligat geçerek savunmalarını istedi. İddialarda adı geçen bazı kişiler savunmalarını hazırlarken Emre Kocadağ ve Murat Kılınç ise henüz daha savunma vermedi.

YORUM YAZ