Beşiktaş'ta Cher Ndour haftası! Kartal yeni yıldızına kavuşuyor

Beşiktaş, yeni transferine kavuşuyor... Siyah-beyazlı ekip, PSG’yle 20 yaşındaki ön libero Cher Ndour'un kiralanması için her konuda anlaşmaya vardı.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Kara Kartal; Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile’yi kadrosuna katmıştı. Yabancı hamlelerin ardından Can Keleş ve Emirhan Topçu’yu da yerli rotasyonuna dahil eden Siyah-Beyazlılar, tekrar yabancı operasyonuna başladı.

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1 devi PSG’den Cher Ndour’u gözüne kestiren Beşiktaş Yönetimi, 20 yaşındaki İtalyan futbolcunun transferini bitirdi. PSG’yle kiralama üzerine el sıkışan Kara Kartal, genç futbolcuyu bu hafta içinde İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Başarılı oyuncunun kontratında zorunlu satın alma opsiyonu yer almayacak.

Beşiktaşta Cher Ndour haftası Kartal yeni yıldızına kavuşuyor

‘3 TRANSFER DAHA OLACAK’

Kartal, Ndour hamlesiyle birlikte orta saha rotasyonunu güçlendirmiş olacak. 4 milyon Euro’luk bir piyasa değeri bulunan yetenekli futbolcu, geçen sezon Portekiz ekibi Braga’da kiralık olarak forma giymişti. Başkan Hasan Arat’ın, “3 transfer daha gelecek” diyerek müjdelediği oyunculardan birinin PSG’nin genç yıldızı olduğu öğrenildi. Bu transferden sonra Kartal, 2 hamle daha yapacak.

Haberin Devamı

NDOUR'UN GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

2023/24 sezonunda 15 maça çıkan Cher Ndour, rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Genç orta saha 3 maçta sarı kart gördü.

Beşiktaşta Cher Ndour haftası Kartal yeni yıldızına kavuşuyor

YORUM YAZ