Beşiktaş'ta beklenmedik Muleka gelişmesi! İşte bonservis bedeli

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda pivot santfor almak isteyen Beşiktaş’ta yönetim, bu transfere bütçeyi kadrodan yaratacak. Birçok talibi bulunun Muleka satılıp kulübün kasası dolacak.

Beşiktaş'ta beklenmedik Muleka gelişmesi! İşte bonservis bedeli

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta yönetim, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı kadrosuna katan, Di Maria’dan da son kararını vermesini isteyen siyah-beyazlı idareciler rotasını golcüye çevirdi.

Haberin Devamı

Yönetim, tecrübeli çalıştırıcının istediği pivot santrforu almak için geniş bir liste belirledi. Bu listenin içinde geçen sezon Antalyaspor’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Fransız ekibi Lens’te bulunun Adam Buksa’nın da olduğu ortaya çıktı. Kulübün kasasını da düşünen yönetim bu transferde farklı bir stratejiyle ilerleyecek.

6-7 MİLYON ARALIĞINDA BONSERVİS

Van Bronckhorst’un kadroda çok fazla düşünmediği Jackson Muleka’nın birçok talibi olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuyu isteyen kulüplerle pazarlıklarını sürdürürken, 6-7 milyon aralığında bir bonservisle Muleka’yı göndermeyi düşünüyor. Buradan gelecek para da golcü transferi için kullanılacak.

Adam Buksa’nın da güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. Antalyaspor formasıyla geçen sezon Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 35 maçta şans bulan 27 yaşındaki forvet 16 gol, 2 asistle başarılı bir performans ortaya koydu. Buksa, 193 cm’lik boyuyla Teknik Direktör van Bronckhorst’un istediği özelliklerde bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta beklenmedik Muleka gelişmesi İşte bonservis bedeli

ARJANTİN DEVAM ETMESİ KARTAL'I ÜZDÜ

Beşiktaş’ta 2. Başkan Hüseyin Yücel’in ‘Di Maria’ya teklifimizi yaptık. Copa Amerika’nın bitmesini bekliyoruz’ sözlerinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar heyecanlanırken, gözler dünyaca ünlü yıldız futbolcuya çevrilmişti. Ancak Arjantin’in organizasyonda devam etmesi ve Di Maria’nın da özellikle son maçta etkili bir performans göstermesi Beşiktaş’ta yönetimi ve taraftarı üzdü.

Oyuncuya dair girişimlerini sonuçlandırma adına çalışmalarına devam eden siyah-beyazlı idarecilerin tamamen turnuvanın sona ermesine kilitlenmiş olduğu öğrenildi.

YORUM YAZ