Beşiktaş'ta ayrılık! Yıldız futbolcuya resmi teklif geldi

Turkcell Süper Kupa’yı müzesine taşıyan Beşiktaş, Samsunspor’u deplasmanda yenerek Trendyol Süper Lig’e de galibiyetle giriş yaptı. İki maçta 7 gol atarken kalesini rakiplerine kapatan Kartal’da yeni transferler Rafa Silva, Immobile ve Paulista’nın performansı başarıda başrolü oynadı. Siyah-Beyazlılar'da ayrıca yıldız futbolcuya transfer teklifi de geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta ayrılık! Yıldız futbolcuya resmi teklif geldi

Beşiktaş yeni sezona rüya gibi bir başlangıç yaptı. Giovanni van Bronckhorst’u teknik direktörlük görevine getirdikten sonra deneyimli yıldızlarla kadrosunu güçlendiren siyah-beyazlı takım beklentilerin de ötesinde bir açılışa imza attı.

Haberin Devamı

Ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0 gibi tarihi bir skorla mağlup ederek Turkcell Süper Kupa’yı müzesine taşıyan Kartal, Trendyol Süper Lig’in ilk hafta maçında Samsunspor’u deplasmanda 2-0 yenmeyi başardı. İlk 2 maçta rakip fileleri 7 kez havalandıran Beşiktaş kalesinde hiç gol görmedi.

DÜNYA DEVİNDEN GELİYOR

Kartal’ın başarısında Giovanni van Bronckhorst’un takdir toplayan dengeli oyun sisteminin yanı sıra yeni transferlerin başarılı performansı büyük rol oynadı. Turkcell Süper Kupa maçında 1 gol, 1 asiste imza atan Rafa Silva, Samsunspor deplasmanında da yeteneklerini konuşturdu ve kaydettiği şık golle vitrine çıktı. Bir diğer yeni transfer Gabriel Paulista da hem savunmadaki başarısı hem de attığı kafa golüyle alkışları topladı.

Haberin Devamı

Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray ağlarını 2 kez havalandıran Ciro Immobile, Samsun’da golle buluşamasa da mücadelesiyle öne çıktı. İtalyan santrfor ilk golde rakip stoperleri üzerine çekerek Rafa Silva’ya açtığı alanla golde önemli pay sahibi oldu.

Diğer yandan teknik patron Giovanni van Bronckhorst’un kısa sürede ideal 11’ini belirlemesi takımdaki rekabeti üst seviyeye çıkardı. Galatasaray ve Samsunspor maçlarında aynı 11’i sahaya süren Hollandalı hocanın önümüzdeki süreçte kadroyu korumayı planladığı vurgulandı.

Beşiktaşta ayrılık Yıldız futbolcuya resmi teklif geldi

SON 5 YILDA KAYIP YOK

Kartal, Süper Lig’de sezona üst üste 5. kez galibiyetle başladı. 2019-20 sezonuna Sivasspor’a 3-0 mağlup olarak başlayan siyah-beyazlı takım, 2020-21’de Trabzonspor (3-1), 2021-22’de Çaykur Rizespor (3-0), 2022-23’te Kayserispor (1-0), 2023-2024’te Karagümrük (1-0) ve 2024-25’te ise Samsunspor (2-0) maçlarını kazanarak 5’te 5 yaptı.

MASUAKU İÇİN AEK İDDİASI

Yunan ekibi AEK’nın Arthur Masuaku’ya talip olduğu iddia edildi. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Masuaku’nun yanı sıra bazı futbolcular için teklifler aldıklarını belirterek, “Burada teknik heyetin kararı çok önemli. Hocamız iyi bir rekabet ortamı yaratmak istiyor takım içerisinde. Onun direktifleriyle hareket edeceğiz. Birçok oyuncumuza teklif var. Bunu net olarak söyleyebiliriz” dedi. Giovanni van Bronckhorst’un Masuaku’dan memnun olduğu ve AEK’dan gelen teklifin büyük olasılıkla geri çevrileceği bildirildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta ayrılık Yıldız futbolcuya resmi teklif geldi

GABRIEL PAULISTA'YA KONTROL

Samsunspor maçının henüz 3. dakikasında sağ ayak bileği şanssız biçimde burkulan Gabriel Paulista ilk yarıda attığı golle skoru belirlerken, devre arasında yerini Necip’e bırakmıştı. Tedavisine hemen başlanan Brezilyalı stoper dün kontrolden geçirildi.

Paulista’nın ciddi bir probleminin olmadığı ifade edildi. Bu arada Giovanni van Bronckhorst’un Samsunspor maçından sonra bir gün izin verdiği siyah-beyazlı takım bugün gerçekleştireceği idmanla Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.

NDOUR'DA İŞLEM TAMAM

Beşiktaş geçtiğimiz hafta her konuda anlaşma sağladığı Cher Ndour’u kiralık olarak kadrosuna kattı. PSG’de forma giyen 20 yaşındaki Senegal asıllı İtalyan futbolcu dün akşam İstanbul’a geldi. 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabilen 1,90 boyundaki genç futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından kendisini siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Haberin Devamı

PSG ile 2028’e kadar sözleşmesi bulunan Cher Ndour geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Braga’da top koşturmuştu. Ndour, Braga’da 11 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

Beşiktaşta ayrılık Yıldız futbolcuya resmi teklif geldi

 

GELEN TEKLİFLER SONRASI...

YORUM YAZ