Beşiktaş'tan bir transfer daha! Dünya devinden Kartal'a geliyor

Futbolda sezona etkileyici bir başlangıç yapan Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yendikten sonra sezonun ilk maçında da Samsunspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Giovanni Van Bronckhorst yönetiminde açılışı iyi yapan siyah-beyazlı ekip, Avrupa Ligi play-off turu maçlarına 2 yeni transferi daha yetiştirmeye çalışıyor. Bu transferlerden birisi ise dünya devinden gelecek.

Beşiktaş'tan bir transfer daha! Dünya devinden Kartal'a geliyor

Trendyol Süper Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Beşiktaş, ilk hafta maçında Samsunspor'la karşılaştı. Zorlu deplasmanda Rafa Silva ve Gabriel Paulista ile galip çıkan siyah-beyazlılar, yeniden transfere odaklandı. Son olarak PSG'nin genç oyuncusu Ndour'u İstanbul'a getiren Kara Kartal, 2 yeni takviyeyle Avrupa Ligi play-off turuna eksiksiz çıkmak istiyor.

Haberin Devamı

22 Ağustos'ta Avrupa Ligi play-off turuna çıkacak olan Kara Kartal, Ndour dışında 2 oyuncu takviyesi ile turu garantilemenin peşinde. Bu konuda hamle yapılacak mevkiler ise kanat ve sol bek.

GELEN TEKLİFLER SONRASI...

SOL BEKTE ÇİFTE ADAY

Beşiktaş, sol bekte Masuaku ile yollarını ayırmak isterken iki oyuncu ile temaslarını sıklaştırdı. Adı Galatasaray ile de anılan Aston Villa'dan Lucas Digne adaylardan biri. 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon kulübü ile 46 maçta forma giyerken 2 asist-3 gol katkısı sağladı. Sol bekte diğer gündeme gelen isim ise Ajax'tan Borna Sosa. Geçtiğimiz sezon Ajax'ın Stuttgart'tan 8 milyon Euro'ya aldığı oyuncu için ayrılık çanları çalarken Kartal da 26 yaşındaki futbolcu için devrede. Hırvat sol bek, Avrupa Şampiyonası'nda ülkesinin formasını Arnavutluk maçında 6 dakika giydi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan bir transfer daha Dünya devinden Kartala geliyor

YENİ YILDIZ CHELSEA'DEN GELİYOR

Kanat bölgesine yeni isim kazandırmak için haziran ayından bu yana görüşmeler sürerken Angel di Maria da nabız yoklanan oyunculardandı. Beşiktaş'ta yeni temas kurulan isim Atletico Madrid'den Angel Correa. Bu aşamada ise sol ayağını kullanan bir futbolcu için ağırlık verilirken, bu isim ise Chelsea'nin sambacısı Angelo… 19 yaşındaki hücum oyuncusunun sol ayaklı olması ve ileri bölgede her mevkide oynaması en önemli artısı olarak iyice öne çıktı.

Beşiktaştan bir transfer daha Dünya devinden Kartala geliyor

Chelsea'nin Santos'tan 15 milyon Euro bonservisle aldığı Angelo, geçen sezonu Strasbourg'da kiralık olarak geçirdi.

Beşiktaştan bir transfer daha Dünya devinden Kartala geliyor

YORUM YAZ