Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana beklentileri karşılamakta zorlanan ve geleceği merak edilen Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu.

Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni adresi belli oldu!

Transferde önemli hamlelere imza atan Beşiktaş'ta eldeki oyuncuların durumu da merak konusu. Siyah-Beyazlılar'da takımdan ayrılması beklenen Ajdin Hasic konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

TRANSFER SÜRECİ OLAY YARATMIŞTI

Beşiktaş, potansiyeliyle önemli bir yıldız adayı olarak gösterilen Hasic'i kadrosuna katarken ön protokol için ödenen para tartşımalara neden olmuştu. Daha sonra Siyah-Beyazlılar, Ocak 2020'de Ajdin Hasic ile 4.5 yıllık sözleşme imzalarken bu anlaşma, "Bir önceki Yönetim Kurulu tarafından yapılan anlaşma gereği futbolcuya sözleşme süresi boyunca ödenmesi gereken toplam ücret 3.375.000 EUR iken futbolcu ve ailesi ile yapılan görüşmeler neticesinde söz konusu tutar 2.475.000 EUR’a indirilmiştir" ifadeleriyle duyurulmuştu.

Beşiktaşta Ajdin Hasicin yeni adresi belli oldu

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Ajdin Hasic, transfer sürecinde potansiyelinin yarattığı beklentiyi Beşiktaş'ta karşılayamadı. Siyah-Beyazlılar'da şans bulmakta zorlanan ve bulduğu şansları da iyi değerlendiremeyen genç oyuncu; sırasıyla Ümraniyespor, Göztepe ve Sarajevo'ya kiralık gitmişti.

Haberin Devamı

ŞİMDİ DE AZERBAYCAN YOLCUSU

Kara Kartal’da geleceği merak konusu olan Ajdin Hasic’e Neftçi Bakü’nün talip olduğu öğrenildi. Neftçi Bakü’nün Bosna Hersekli futbolcu için kiralama teklifinde bulunduğu kaydedildi. Beşiktaş’ın Ajdin Hasic’in sözleşmesini uzatıp, Netfçi Bakü’ye kiralama fikrine sıcak baktığı ifade edildi. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, geride kalan sezonda FK Sarajevo’da kiralık olarak forma giydi. Ajdin Hasic bu süreçte 33 maça çıktı ve 9 gol ile 6 asist üretti.

Beşiktaşta Ajdin Hasicin yeni adresi belli oldu

YORUM YAZ