Beşiktaş'a transferde durmak yok! Yeni hedef belirlendi...

Transferde yaptığı hamlelerle dikkat çeken Beşiktaş'ın durmaya niyeti yok. Siyah-Beyazlılar, transferdeki yeni hedefini belirlemiş durumda.

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürecek. Son olarak Ciro Immobile'yi kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, yeni hedefini de belirledi.

Haberin Devamı

'TAKIMI HOCAYA HAZIR TESLİM EDİYORUZ'

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, takım gündemiyle ilgili soruları yanıtladı. Uçar, “Son yıllarda olmayan bir şey oluyor, takımı hocaya hazır teslim ediyoruz. Bu konuda büyük emeği geçen Hüseyin Yücel’e teşekkür ediyorum. Son transferlerin hepsinde bulundum. Yaptığı fedakârlıkları biliyorum. Immobile’ye hoş geldin diyorum. Biz geldikten sonraki transferlere bakarsak, gerçekten Beşiktaş’a yakışır, doğru, faydalı transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Gidecek yabancı oyuncular konusunda Brad Friedel çalışmalara devam ediyor. Gitmesi söz konusu olan oyunculardan da destek istiyoruz. Giderken de el sıkışarak, kucaklaşarak ayrılmak istiyoruz. Eğer bunu başaramazsak, elimizdeki oyunculara lisans çıkaramayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaşa transferde durmak yok Yeni hedef belirlendi...

'BEŞİKTAŞ'IN YAPAMAYACAĞI TRANSFER YOK'

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Hüseyin Yücel, takviyeler ve planlamayla ilgili konuştu. Yücel, “Immobile için Lazio ile 48 saat boyunca ciddi bir pazarlığa oturduk. En son Ciro noktayı koydu ve fedakârlık yaparak Beşiktaş’a gelmek istediğini söyledi. Hermoso ile alakalı birçok haber çıktı ama olma ihtimali sıfır. 2 milyon Euro’dan başlattığımız süreci 4 milyon Euro’ya kadar çıkartık ama Arabistan takımlarından 8 milyon Euro teklif aldığını söyleyince teşekkür ettik. Di Maria ile konuştuk kendisi gelmek istemediğini söyledi. Gelmek istemeyen oyuncuyu biz de istemeyiz zaten. Beşiktaş’ın yapamayacağı transfer bana göre yok. Bir şekilde kaynak bulunur. Nasıl diğer kulüpler geçmiş yıllarda bulduysa artık sıra bizde. Hesabı-kitabı ben İstanbul’a dönünce yaparım. Hiçbir sıkıntı olmaz” diye konuştu.

Beşiktaşa transferde durmak yok Yeni hedef belirlendi...

ARMAND LAURIENTE RADARA GİRDİ

Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle hücum hattını güçlendiren Beşiktaş’ta sıra kanat transferine geldi. Siyah-Beyazlı ekibin gündemine, Sassuolo’dan Armand Lauriente geldi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Lauriente için kulübüyle pazarlık yapılıyor. İtalyanlar, 10 milyon Euro bonservis isterken, Beşiktaş ise rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Geçen sezon 40 maça çıkan 25 yaşındaki Fransız oyuncu, takımına 5 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa transferde durmak yok Yeni hedef belirlendi...

YENİ HEDEF DAVID NERES

Siyah-Beyazlılar’ın, Benfica’nın 27 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu David Neres’i gündemine aldığı ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in bu transferi bitirmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi. Sambacı, geride bıraktığımız sezon Portekiz ekibiyle 35 maça çıktı. Neres bu karşılaşmalarda 5 gol, 10 asistle oynayarak 15 gole direkt etki etti. Portekiz ekibiyle 2027’ye kadar kontratı bulunan yıldız futbolcunun piyasa değeri 25 milyon Euro.

 

Beşiktaşa transferde durmak yok Yeni hedef belirlendi...

YORUM YAZ