Beşiktaş'ta 2 yıldızın transferi için karar zamanı! Onay çıktı

EURO 2024’ü yerinde takip eden Beşiktaş Sportif Direktörü Samet Aybaba, Almanya’da transfer görüşmelerini yürütüyor. Siyah-beyazlı ekip, 2 yıldız için kolları sıvadı...

Beşiktaş'ta 2 yıldızın transferi için karar zamanı! Onay çıktı

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, 2 yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Söz konusu futbolcular için siyah-beyazlı ekibin ısrarı sürüyor...

Haberin Devamı

KARAR GÜNÜ 9 TEMMUZ

Beşiktaş’ta pek çok yabancı isimle yolların ayrılması beklenirken, gidecekler listesi 9 Temmuz’da kesinleşecek. Sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacak olan Beşiktaş, 10 Temmuz’da kamp için Slovenya’nın yolunu tutacak. Kamptan 1 gün önce teknik direktör van Bronckhorst’un yerli-yabancı tüm isimlerle ilgili yönetime detaylı bir rapor sunacağı öğrenildi. Öte yandan Hollandalı çalıştırıcı, transferlerin büyük bölümünün kampa kadar bitirilmesini istiyor.

KARTAL’DAN SALİH PENCESİ

A Milli Takım forması giyen Salih Özcan, öncelikli hedeflerden. Uzun süredir gündemde bulunan 26 yaşındaki futbolcu konusunda Borussia Dortmund ile pazarlıklar hızlandı. Hatta Kara Kartal görüşmelerde önemli bir masafe de katetti. Oyuncu tarafı da diğer yandan ikna edilmeye çalışılıyor. Salih’in geleceğiyle ilgili karar aşamasında olduğu öğrenildi. Dortmund ile 2026’ya kadar kontratı bulunan Salih, geçen sezon 23’ü Bundesliga olmak üzere toplamda 35 resmi maça çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta 2 yıldızın transferi için karar zamanı Onay çıktı

YÜZYÜZE GÖRÜŞÜLECEK

Daha çok rotasyon oyuncusu olarak Borussia Dortmund’ta kullanılan Salih Özcan, düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek niyetinde. Samet Aybaba’nın Almanya’da Salih ile yüzyüze bir görüşme de gerçekleştireceği ve Beşiktaş’ın kadro planlamasındaki yerini aktaracağı belirtildi.

GRONBAEK’E ONAY ÇIKTI

Gedson Fernandez’in Zenit’e transferinin kısa zamanda netleşmesi beklenirken, yerine düşünülen oyuncu: Albert Gronbaek... Danimarka’da Bodo Glimt forması giyen 23 yaşındaki futbolcu, kariyerinde yeni bir maceraya yelken açmak istiyor. Beşiktaş’ın teklif ettiği maaşın, mevcut ücretinin çok üzerinde olduğu için Gronbaek’in gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da bu transfere onay verdiği ve Bodo Glimt’le bonservis görüşmelerinin sürdüğü belirtildi. Danimarkalı orta saha, Bodo’da çıktığı 27 maçta 14 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Beşiktaşta 2 yıldızın transferi için karar zamanı Onay çıktı

HALLER ISRARI SÜRÜYOR

Aboubakar yeni sezonda takımda olmayacak. Forvete üst düzey bir isim alınması hedefleniyor... Beşiktaş’ta golcü listesi kabarık olsa da öncelikli isimlerden biri; Sebastien Haller. Fransız asıllı Fildişili futbolcunun kiralanması konusunda atak yapan Siyah-Beyazlı yönetim, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Haller’in Beşiktaş’a ‘Evet’ demesi halinde, Dortmund ile resmi görüşmeler başlayacak. Geçen sezon Alman devinde sadece 524 dakika şans bulan Haller, 3 gol atıp, 1 asist yapmıştı. Takımdaki geleceği tartışılan Haller konusunda Siyah-Beyazlılar 1 Temmuz’a kadar transferi netleştirmek amacında.

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst dönemi resmen başladı!
YORUM YAZ