Beşiktaş'ın yeni jokeri Joao Mario! Orta sahanın her yerinde oynuyor

Beşiktaş’ın Benfica’dan kadrosuna kattığı Joao Mario; 6, 8 ve 10 numaranın yanı sıra her iki kanatta görev yapabiliyor. Rafa Silva ile yeniden buluşan Portekizli yıldız orta saha rotasyonunda Van Bronckhorst’un elini bir hayli güçlendirecek.

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezona hızlı başlayan Beşiktaş yaz döneminde 8. transferini Joao Mario ile yaptı. Kartal daha önce Gabriel Paulista, Ciro Immobile, Rafa Silva, Can Keleş, Emirhan Topçu, Cher Ndour ve Felix Uduokhai’yi kadrosuna katmıştı.

Haberin Devamı

1+2 YILLIK SÖZLEŞME

Benfica’dan zorunlu satın alma koşuluyla kiralanan Joao Mario ile 1+2 yıllık resmi sözleşme yapıldı. Siyah-beyazlılar bu sezon kiralık oynayacak 31 yaşındaki Portekizli yıldızın bonservisini 2025’te alacak ve ödemeyi taksitler halinde gerçekleştirecek.

6, 8, 10 VE KANATLARDA OYNAYABİLİYOR

Benfica’dan önce Sporting Lizbon, West Ham, Lokomotiv Moskova ve Inter formaları giyen Joao Mario tam bir joker. Yetenekli futbolcu orta sahada tüm pozisyonlarda oynayabiliyor. 6, 8 ve 10 numaranın yanı sıra her iki kanatta görev yapabilen Joao Mario, joker özellikleriyle orta saha rotasyonunda Van Bronckhorst’un elini bir hayli güçlendirecek. Deneyimli futbolcu, Benfica’da birlikte oynadığı Rafa Silva ile de Beşiktaş’ta yeniden buluşacak.

Haberin Devamı

BİR PORTEKİZLİ DAHA

Bu arada Gedson Fernandes, Rafa Silva ve Joao Mario ile birlikte Beşiktaş’ın orta sahası Portekizli oyunculardan oluşacak. Libyalı olan Al Musrati de geçen sezon devre arasında Portekiz ekibi Braga’dan transfer edilmişti.

Beşiktaşın yeni jokeri Joao Mario Orta sahanın her yerinde oynuyor

YORUM YAZ