Beşiktaş'ın transferdeki hedefi Felix Uduokhai! 150 maçlık Bundesliga...

Beşiktaş, Augsburg forması giyen 1,93’lük stoper Felix Uduokhai'yi kadrosuna katmak için artık geri sayımda. Yönetim, 26 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamayı planlıyor

Beşiktaş'ın transferdeki hedefi Felix Uduokhai! 150 maçlık Bundesliga...

Stoper hattına Gabriel Paulista takviyesi yaparak ilk adımı atan Beşiktaş, Mats Hummels, Stefan Savic ve Mario Hermoso ile temas kursa da istediği şartları bulamadı. Yönetim, dört bir koldan stoper arayışlarını sürdürürken Felix Uduokhai ile son aşamaya gelindi.

Haberin Devamı

Augsburg forması giyen 1.93’lük dev stoper ile el sıkışan Beşiktaş, 7 milyon Euro piyasa değeri bulunan oyuncunun kulübü ile pazarlıklarını sürdürürken, anlaşmanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

150 MAÇLIK BUNDESLİGA...

26 yaşındaki futbolcunun kulübü ile 1 sezon sözleşmesinin kalması nedeniyle Augsburg bonservis için yüksek bedel talep etmezken, Kartal da bonuslarla 5 milyon Euro’ya işi bitirmenin peşinde. 1860 Münih’te futbola başlayıp A takım seviyesindeki başarılı performansı ile 2017’de Wolfsburg’a transfer olan Uduokhai, 2020’de 7 milyon Euro’ya Augsburg’a geçti. 150 Bundesliga maçında ter döken futbolcu 4 gol atarken, 1 kez de asist katkısı sundu.

Beşiktaşın transferdeki hedefi Felix Uduokhai 150 maçlık Bundesliga...

DANİEL AMARTEY LİSTE DIŞI

Siyah-Beyazlılar, Rosier’den sonra Daniel Amartey’i de yeni sezonda kadroda düşünmüyor. Ganalı futbolcuya kulüp bulması söylendi. Yurt dışı kamp kadrosuna da alınması beklenmeyen Amartey için menajeri arayışlara başladı. Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Amartey için başka takıma kiralama formülü de masada duruyor. Ancak Beşiktaş oyuncuyu bonservisiyle elden çıkarmak istiyor. Beşiktaşlı yönetici Friedel yurt dışındaki opsiyonları araştırırken, Amartey için Süper Lig opsiyonu oluşabilir.

YORUM YAZ