Beşiktaş'ın inadı bitmiyor: Transferde sıcak saatler! Yoğun pazarlık...

Hücum hattında büyük değişimin düğmesine basan Beşiktaş, Alman devinin yıldızını kadrosuna katmak için yeni bir atak başlattı. Bonservis talebi bulunan Alman kulübüyle tekrar masaya oturacak olan yönetim, satın alma opsiyonlu kiralamayla işi çözmek istiyor. Öte yandan Aboubakar'ın yüksek maaşından kurtulmak isteyen Siyah-Beyazlı ekip, bu konudaki kararını verirken stoper hattı için de pazarlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın inadı bitmiyor: Transferde sıcak saatler! Yoğun pazarlık...

Yeni sezon öncesinde Cenk Tosun’la yollarını ayıran ve Vincent Aboubakar’ı da gönderme kararı alan yönetim, ilk olarak Ciro Immobile’yi kadrosuna katmıştı. İtalyan yıldızın ardından bir yıldız için de girişimlerde bulunan idareciler, Alman ekibinin bonservis talebi sonrasında bu transferde geri adım atmıştı. Teknik ekibin talebi sonrasında bu transferde tekrar atağa kalkan Siyah-Beyazlılar, Alman deviyle yeniden masaya oturacak. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Aboubakar’a kapılar kapandı

Kara Kartal, yüksek maliyeti nedeniyle Vincent Aboubakar’ı yeni sezon planlamasında düşünmüyor. Aboubakar’ın yüksek maaş yükünden de kurtulmak isteyen Beşiktaş’ın yeni sezon planlamasında Vincent Aboubakar yer almıyor. Fransa ve Arabistan’dan Aboubakar’la ilgilenen kulüpler var ve bu teklifler değerlendirilecek.

Immobile'nin Beşiktaş'ta ilk günü

Kartal'da gözler Haller'de! 

Yönetim, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle bu kez işi bitirmek istiyor. 22 Haziran 1994 yılında Fransa’nın Ris-Orangis bölgesinde dünyaya gelen Haller, etkili sağ ayağı ve bitiriciliğiyle dikkat çekiyor. Altyapı kariyerini FCO Vigneux (2003-2005), CS Bretigny (2005-2007) ve AJ Auxerre (2007-2012) takımlarında tamamlayan oyuncu 2014-2015 sezonunda Utrecht takımına kiralandı. Burada gösterdiği başarılı performansla 2017-2018 sezonunda 12 milyon Euro bedelle Frankfurt’a transfer olan Haller, 77 karşılaşmada 33 gol ve 19 asistlik katkı verdi.

Haberin Devamı

14 maçta görev yaptı...

Frankfurt’un ardından Premier Lig’de mücadele eden West Ham’a 50 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan yıldız isim, 48 karşılaşmada 10 gol ve 1 asistlik katkı verdi. İngiltere transferinin ardından Ajax’ın yolunu tutan Fildişili oyuncu burada gösterdiği performansla adından sıkça bahsettirdi. Ajax formasıyla 132 karşılaşmada 73 gol ve 26 asist yapan oyuncu Borussia Dortmund’a transfer oldu. 2022-2023 sezonunda 19 maç oynayan oyuncu 9 gol ve 5 asist yaparken, 2023-2024 sezonunda ise 14 oyunda sadece 397 dakika süre alabildi.

Beşiktaşın inadı bitmiyor: Transferde sıcak saatler Yoğun pazarlık...

Emirhan için yoğun pazarlık!

Yeni sezona hazırlanan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor Stoper bölgesi için Gabriel Paulista’yı kadrosuna katan Beşiktaş, Çaykur Rizespor’dan Emirhan Topçu’yu da gündemine almıştı. Siyah-Beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncu için Karadeniz ekibinin kapısını çaldı.

Beşiktaşın inadı bitmiyor: Transferde sıcak saatler Yoğun pazarlık...

Rizespor’un ilk görüşmede 6 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Kara Kartal’ın ise 4 milyon Euro önerdiği ve temasların sürdüğü aktarıldı. Sol stoper bölgesinde oynayan Emirhan, geçen sezon Mavi-Yeşilli takımda 32 maça çıkarken tamamına ilk 11’de başladı ve 1 gol attı, 4 asist kaydetti. Toplam 2792 dakika sahada kaldı. Öte yandan Emirhan, Rizespor’un son hazırlık maçının kadrosunda yer almadı.

YORUM YAZ