Beşiktaş'ın Hummels transferinde dev rakip! Kriterleri belli oldu

Beşiktaş'ın transfer etmek için uzun süredir çaba sarf ettiği Alman stoper Mats Hummels için dev bir takım daha devreye girdi.

Beşiktaş'ın Hummels transferinde dev rakip! Kriterleri belli oldu

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığı içinde geçiren Beşiktaş, önümüzdeki sezon da aynı senaryoyu yaşamamak için ve transferde doğru isimleri takıma katmak için çalışmalara devam ediyor.

Haberin Devamı

Transferde ilk olarak Atletico Madrid'le sözleşmesi sona eren Gabriel Paulista'ya imza attıran Beşiktaş, Portekizli yıldız Rafa Silva'yı da kadrosuna katarak gövde gösterisi yaptı. Angel Di Maria için tüm şartları zorlayan Siyah-Beyazlılar, Alman stoper Mats Hummels'e teklifte bulunarak beklemeye geçmişti. Yıldız stoperin transferinde Beşiktaş'a dev bir rakip çıktı. İşte detaylar...

HERMOSO'YA TEKLİF

Habertürk'ün haberine göre Atletico Madrid'den resmen ayrılan 29 yaşındaki Hermoso için Beşiktaş çalışmalarını sürdürüyor. Hermoso'ya Beşiktaş'ın dışında en ciddi talip İtalyan ekibi Napoli olarak gösterilirken kesin kararını bu hafta vermesi bekleniyor. Hermoso'ya 3 yıllık sözleşme teklif eden Beşiktaş, gelecek yanıta göre iki oyuncudan birisini kadrosuna katmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşın Hummels transferinde dev rakip Kriterleri belli oldu

HUMMELS'E EN İYİ TEKLİF BEŞİKTAŞ'TAN

MLS ve Arabistan takımlarına gitmeyeceğini açıklayan Mats Hummels'e Avrupa'da en iyi teklif yapan takımın Beşiktaş olduğu öğrenildi. İtalya'dan Roma ve Como'nun da takibinde olan Hummels'in sözleşmesi bugün resmen sona erdi.

Beşiktaşın Hummels transferinde dev rakip Kriterleri belli oldu

LEVERKUSEN DEVREYE GİRDİ

Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen, Hummels için resmen devreye girdi. Jonathan Tah'ın Bayern Münih'e gitme ihtimali üzerine Leverkusen, savunma hattı için arayışlara başladı. Stuttgart'ta forma giyen Waldemar Anton'u listenin en başına yazan Leverkusen, bu oyuncunun Borussia Dortmund'a gitmek istemesi üzerine alternatif futbolculara yöneldi.

ALONSO'NUN TÜM KRİTERLERİİN KARŞILAMIYOR

Savunmada lider özellikli olması ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken Hummels'in yavaş olması Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso'yu bir hayli düşündürüyor. Bu yüzden üçlü savunma ile oynayan Leverkusen'in Hummels'i henüz listeye dahil etmediği öğrenildi.

YORUM YAZ