İstanbul devinden Luuk de Jong bombası! İmza ocak ayında...

Trendyol Süper Lig'in İstanbul devi, uzun süredir transfer hedefleri arasında yer alan yıldız futbolcuyu tekrar planlamasına ekledi. Yönetim, geçen sezon gol krallığı yaşayan 1,88’lik pivot santrforu ara transferde renklerine bağlamayı amaçlıyor. İşte detaylar...

İstanbul devinden Luuk de Jong bombası! İmza ocak ayında...

Trendyol Süper Lig'de şimdiden şampiyonluk yarışına giren Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray; bir yandan da gözünü ara transfer dönemine dikmiş durumda. Üç büyükler, kadrodaki eksiklikleri ocak ayında giderip sezonun ikinci yarısında şampiyonluk için daha iddialı bir konuma gelmek istiyor.

Haberin Devamı
Lionel Messi geceye damga vurdu: 3 gol 2 asist

BEŞİKTAŞ'TA GIO'DAN TRANSFER TALEBİ

Beşiktaş da kış transfer penceresi için kolları sıvamış durumda... Kartal'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un, sol kanat için gol ve asist katkısı yüksek bir oyuncu istediği bildirildi. Santrfor pozisyonuna ise Ciro Immobile gibi kısa sürede takıma uyum sağlayacak deneyimli bir golcü düşünüldüğü kaydedildi.

İstanbul devinden Luuk de Jong bombası İmza ocak ayında...

SURPRiZ HAMLE LUUK DE JONG

Beşiktaş Yönetimi, Hollanda Ligi ekibi PSV’nin formasını giyen Luuk de Jong’u transfer planlamasına ekledi. Daha önce de birçok kez takımın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen 1,88’lik golcü için ocak ayındaki ara transfer döneminde yeni bir deneme yapılacak.

SÖLEŞMESİ SONA ERECEK

İdareciler, 34 yaşındaki golcüyü bu kez Kartal yapmak istiyor. Geçen sezon PSV formasıyla attığı 29 golle krallık tacını AZ Alkmaar’lı Vangelis Pavlidis’le paylaşan De Jong’un, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Beşiktaşlı idareciler, bu durumu transfer için avantaja çevirmek istiyor.

Haberin Devamı

İstanbul devinden Luuk de Jong bombası İmza ocak ayında...

AYRILIĞA SICAK BAKABİLİR...

Hollandalı santrforun piyasa değeri 3.5 milyon Euro. Tecrübeli futbolcu, milli takımla 39 karşılaşmaya çıkarken, 8 gole imza attı. Luuk de Jong, kariyerinde Twente, Gladbach, Newcastle, PSV, Sevilla ve Barcelona gibi takımlar adına maça çıktı. Hollanda basınında çıkan haberde 34 yaşındaki golcünün ara transfer döneminde Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakabileceğini iddia ediyor..

YORUM YAZ