Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lugano'nun bilinmeyenleri

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi Play-off turundaki rakibi belli oldu. Beşiktaş, İsviçre ekibi Lugano ile eşleşti. Geçen sezon UEFA Konferans Ligi’nde de Kara Kartal’ın rakibi olan Lugano’da ön plana çıkan isim, Kosovalı golcü Shkelqim Vladi...

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lugano'nun bilinmeyenleri

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi’nde Play-Off turu eşleşmeleri belirlendi. İspanya’nın Bilbao şehrinde oynanacak final yolunda, Beşiktaş’ın rakibi Lugano oldu.

Haberin Devamı

Kara Kartal, 2 aşamalı Play-Off turunun ilk maçını 22 Ağustos’ta İsviçre’de, rövanş karşılaşmasını 29 Ağustos’ta İstanbul’da oynayacak. Beşiktaş’ın 22 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda karşılaşacağı Lugano maçının saati belli oldu.

Beşiktaşın Avrupa Ligindeki rakibi Luganonun bilinmeyenleri

UEFA’dan yapılan açıklamada; Beşiktaş’ın deplasmanda oynayacağı ilk maçın TSİ 21.30’da başlayacağı ifade edildi. 29 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş maçının ise saati ise henüz açıklanmadı. Lugano, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe’yle de karşılaşmış ve 2 maçta da kaybetmişti.

'Beşiktaş'tan korkmamalıyız'

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş eşleşmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Torti yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’tan korkmamalıyız. Harika bir takımla karşılaşacağımızı biliyoruz ama son birkaç maçtan bir şeyler öğrendiğimizin de farkındayız” dedi. Geçen sezon UEFA Konferans Ligi’nde de Kara Kartal’ın rakibi olan Lugano’da ön plana çıkan isim, Kosovalı golcü Shkelqim Vladi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın Avrupa Ligindeki rakibi Luganonun bilinmeyenleri

YORUM YAZ