Beşiktaş'a transfer müjdesi! Kulübünden onay çıktı

Başta Chamberlain, Amartey ve Aboubakar olmak üzere birçok isimle yollarını ayırmak için mücadele eden Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın hocası Van Bronckhorst'un çok istediği genç yıldıza Chelsea'den onay çıktı. 15 milyon Euro'luk oyuncunun yeni adresi Beşiktaş olabilir.

Sezona Süper Kupa şampiyonluğu ve ligde Samsunspor galibiyetiyle iyi başlayan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği de sürüyor. Bir yandan takımdan gönderilecek futbolcuları ikna etmeye çalışan Siyah-Beyazlılar bir yandan da takviye arayışlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sağ kanada sol ayaklı bir transfer düşünen Beşiktaş'ta Angel Di Maria transferi gerçekleşmemiş ve Arjantinli yıldız Benfica'da kalmıştı. Daha sonra gündeme Federico Chiesa, Angel Correa ve River Plate'den Pablo Solari'nin geldiği iddia edilmişti.

Siyah-Beyazlılar'ın yeni hedefinde ise Chelsea'nin genç Brezilyalısı Angelo var. 19 yaşındaki futbolcu için Kartal'ın yanı sıra eski takımı Santos da devrede. Beşiktaş'ın daha istekli olduğu Brezilyalı kanat forvetin kulübünden de transfere vize çıktı. Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca, genç oyuncunun gelişimi için kiralanmasına onay verdi.

Beşiktaşa transfer müjdesi Kulübünden onay çıktı

GEÇEN SEZON DA KİRALIKTI

İngilizlerin şu an seçeneklere baktığı öğrenilirken, en ciddi adayların ise Beşiktaş ve Santos olarak görüldüğü belirtildi. Bu transfer gerçekleşirse Siyah-Beyazlılar, Ndour'un ardından Angelo'yu da kiralık olarak kadrosuna katacak. Geçen sezonu Strasbourg'da kiralık geçiren Sambacı, 25 maça çıkarken 4 gol kaydetti.

Haberin Devamı

15 MİLYON EURO'YA İMZA ATTI

1.80 cm. boyundaki Angelo Gabriel Borges Damaceno, iki kanatta da oynayabiliyor. Kariyerine ülkesinin takımlarından Santos'ta başlayan Brezilyalı futbolcu, geçen sezon 15 milyon Euro bonservisle Chelsea'ye transfer oldu.

Beşiktaşa transfer müjdesi Kulübünden onay çıktı

YORUM YAZ