Beşiktaş'ta yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor! Menajerine haber verdi...

Beşiktaş'ta yıldız oyuncu ile yollar ayrılıyor. Yönetimin ayrılığına izin verdiği yıldız isim, menajeri aracılığıyla kendisine talip olan takımlar ile görüşmelere başladı.

Yeni sezona iddialı bir iriş yapan Beşiktaş'ta takımdan ayrılacak isimler konusunda da gelişmeler bekleniyor. Siyah-Beyazlılar, birçok isimle yollarını ayırmak isterken sürpriz bir ayrılık daha kapıda.

Haberin Devamı

ORTA SAHADA DEĞİŞİM

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst, 10 numara pozisyonunda Rafa Silva'yı kullanırken Portekizli oyuncu da şu ana kadar sergilediği başarılı performansla fark yaratmış durumda. Son olarak Cher Ndour'un da dahil olduğu orta saha rotasyonunda sürpriz bir ayrılık gerçekleşecek gibi gözüküyor.

Beşiktaşta yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor Menajerine haber verdi...

MUCI İLE YOL AYRIMI!

Kara Kartal’a 2023-2024 sezonunun devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek kazandırılan Ernest Muci, Beşiktaş taraftarının çok şeyler beklediği bir isimdi. Fernando Santos döneminde takıma katılan Arnavut futbolcu, Santos sonrası Serdar Topraktepe’nin de forma şansı verdiği bir isim oldu. Yeni sezonda Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un gelmesiyle birlikte Muci, forma şansı bulamamaya başladı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor Menajerine haber verdi...

GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı yenerek kazandığı Süper Kupa maçında da, Süper Lig’in 1. haftasında oynanan Samsunspor maçında da Rafa Silva’dan formayı kapamayan Arnavut oyuncu, Giovanni van Bronckhorst’un raporu sonrasında ilgilenen kulüplerle transfer görüşmesi yapmaya başladı.

Şimdiye kadar Beşiktaş formasıyla 17 maça çıkan Muci, 4 gollük performans verirken, Beşiktaş’la 1 Türkiye Kupası 1 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

 

Beşiktaşta yıldız oyuncu takımdan ayrılıyor Menajerine haber verdi...

YORUM YAZ