Beşiktaş'a Rafa Silva'dan transfer desteği! Taraftarı mest ettiği yetmedi...

Beşiktaş’ın yeni maestrosu Rafa Silva, şu ana kadar sergilediği performansla taraftarları mest ederken saha dışında da Siyah-Beyazlılar’a önemli katkı sağlamaya devam ediyor. Portekizli yıldızın, vatandaşının transferinde de belirleyici olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'a Rafa Silva'dan transfer desteği! Taraftarı mest ettiği yetmedi...

Portekiz ekibi Benfica’dan bedelsiz olarak kadroya katılan Rafa Silva, şu ana kadar Beşiktaş’ta çıktığı 6 resmi maçta 4 gol ve 3 asist üretirken Siyah-Beyazlılar’ın yeni kadro yapılanmasında da önemli rol oynadı.

Haberin Devamı

Rafa Silva’nın gelişiyle Beşiktaş’ın bir diğer Benfica çıkışlı Portekizli yıldızı Gedson Fernandes’in de performansı tavan yaptı. 25 yaşındaki futbolcu, şimdiden kariyerinin en skorer dönemine ulaşırken 6 maçta 4 gol ve 1 asist üretti.

Beşiktaşa Rafa Silvadan transfer desteği Taraftarı mest ettiği yetmedi...

Rafa Silva referansı... 

Gedson’un 2 golünün asisti de Rafa Silva’dan geldi. Rafa Silva’nın gelişi, uzun süredir performansı tartışılan Gedson Fernandes’i ayağa kaldırırıken yeni transfer Joao Mario’da da etkili oldu. Beşiktaş’ın Benfica’dan son transferi olan 31 yaşındaki futbolcunun da bu seçiminde Rafa Silva referansının önemli olduğu öğrenildi.

Beşiktaşa Rafa Silvadan transfer desteği Taraftarı mest ettiği yetmedi...

‘Etkisi oldu’

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, konuyla ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Mario’yla anlaşmamız 15 dakika sürdü. Bu transferde Rafa Silva’nın da büyük etkisi oldu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Benfica döneminde Rafa Silva ile yakın dost olan ve etkili performanslara imza atan Joao Mario’nun Beşiktaş’ta sergileyeceği performans da merakla bekleniyor.

Beşiktaş'ın yıldızı Joao Mario'dan taraftara kupa sözü!
YORUM YAZ