Beşiktaş, Napoli'nin yıldızı için ısrarı sürdürüyor! Transferde gaza basıldı

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Takıma yeni bir oyuncu kazandırmak için yoğun mesai harcayan yöneticiler, Napoli'nin yıldız futbolcusunu renklerine bağlamak için ısrarını sürdürüyor.

Beşiktaş, Napoli'nin yıldızı için ısrarı sürdürüyor! Transferde gaza basıldı

Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yeni bir bek oyuncusu istemesi üzerine Kara Kartal’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, İtalya Serie A devi Napoli’nin yıldız futbolcusunu kadroya katmak için ısrarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

SEMİH MÜJDESİ...

Kara Kartal’da Semih Kılıçsoy sevinci yaşanıyor. Adale sakatlığı sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılan ve tedavisine Siyah-Beyazlı takımda devam edilen Semih, dünkü idmanda yer aldı. 19 yaşındaki futbolcu takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü. Genç oyuncunun Trabzonspor maçının kafilesinde yer alacağı öğrenildi.

Beşiktaş, Napolinin yıldızı için ısrarı sürdürüyor Transferde gaza basıldı

CHAMBERLAİN’DEN KURTULUŞ YOK...

Kadrosundaki yabancı sayısını düşürmek isteyen Beşiktaş, Aboubakar’ın ardından iki isimle daha yollarını ayırmak istiyordu: Oxlade Chamberlain ve Daniel Amartey... Daha önce Eyüpspor ile görüşen ve teklifi reddeden Chamberlain’e Antalyaspor talip oldu. Kırmızı-Beyazlılar, transfer tahtalarını açmaları halinde 2 ismi de almak istiyor. Ancak Chamberlain, Akdeniz ekibine gitmeyeceğini hem Antalyaspor’a hem de Kartal’a bildirdi. Chamberlian mecburen takımda kalacak, ancak Amartey’in Antalya’ya gitme ihtimali var.

Haberin Devamı
Beşiktaş, Alex Oxlade Chamberlain transferini bu videoyla duyurdu

MARİO RUİ ISRARI SÜRÜYOR

Siyah-Beyazlılar, İtalya Serie A devi Napoli’nin tecrübeli sol beki Mario Rui’yi bonservisiyle beraber kadrosuna katmayı hedefliyor. İtalyan temsilcisi ile 2026’ya kadar sözleşmesi olan Portekizli oyuncu, ayrılığa hazır.

Başarılı ismi bedelsiz olarak kadrosuna katmak için atakta bulunan Siyah-Beyazlılar, bu transferi, bitime sayılı saatler kala bitirmek istiyor.

Beşiktaş, Napolinin yıldızı için ısrarı sürdürüyor Transferde gaza basıldı

SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon 36 maça çıkan ve 2 asistlik katkı yapan 30 yaşındaki oyuncu, 11 kez de Portekiz Milli Takımı forması giydi.

YORUM YAZ