Galatasaray teklifini yaptı: Resmi açıklama geldi! Transferde sıcak gelişme

Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ederken Alman ekibinin yıldızına teklifini yaptı. Sarı-Kırmızılı ekibin teklifinin ardından, Almanya'dan resmi açıklama geldi.

Galatasaray teklifini yaptı: Resmi açıklama geldi! Transferde sıcak gelişme

Sarı-Kırmızılı ekibin transfer listesinde yer alan yıldız oyuncu için alman ekibi açıklama geldi. Transfer çalışmalarını sürdüren Cimbom, oyuncuya teklifte bulunmuştu.

Haberin Devamı
Okan Buruk: Takım olarak fabrika ayarlarımıza döneceğiz

İşte yapılan teklif!

L'Equipe'te yer alan habere göre, Galatasaray, 23 yaşındaki futbolcunun transferi için Eintracht Frankfurt'a 10 milyon euro'luk teklifte bulundu. Öte yandan Frankfurt Sportif Direktörü Timmo Hardung, oyuncunun geleceğiyle ilgili konuştu.

Alman ekibinden açıklama:

Hardung şu ifadeleri kullandı: "Ebimbe'nin duruşundan onun ne düşündüğünü ve nasıl çalıştığını varsaymak hatasına düşmemeliyiz. Sezon çok uzun. Takımdan hiçbir zaman uzak kalmadı. Ebimbe takımın bir parçası ve Avrupa Ligi kadrosunda da yer alıyor. Bu bizim ve teknik direktörün onu nasıl gördüğünü açıkça gösteriyor."

Galatasaray teklifini yaptı: Resmi açıklama geldi Transferde sıcak gelişme

Piyasa değeri

Frankfurt ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden Ebimbe'nin güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor. Sağ kanat ve merkez orta sahada görev yapabilen Ebimbe, Frankfurt'ta çıktığı 73 maçta 13 gol attı ve 6 asist katkısında bulundu.

YORUM YAZ