Beşiktaş, Ciro Immobile için artık saatleri sayıyor! Son pazarlıklar...

Beşiktaş, gündemindeki Ciro Immobile için artık saatleri sayıyor. İtalyan basını da Lazio forması giyen deneyimli forvetin, Kara Kartal ile anlaştığını yazdı. Corriere dello Sport: ‘Hoşça kal Lazio, Immobile Beşiktaş’ ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Ciro Immobile için artık saatleri sayıyor! Son pazarlıklar...

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio’nun formasını giyen Ciro Immobile’yi kadrosuna katmak için büyük bir uğraş veren Beşiktaş Yönetimi, transferde artık sona geldi. Öyle ki Çizme basını bile 34 yaşındaki forvetin, Siyah-Beyazlı ekibe çok yakın olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Ülkenin önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport, ‘Hoşça kal Lazio, Immobile Beşiktaş’ başlığını attı. Leggo, ‘Immobile, Beşiktaş’a gitmek üzere Lazio’ya veda etti’ ifadelerini kullanırken, Il Messaggero ise ‘Lazio, gol kralını uğurluyor’ diyerek, vedayı doğruladı.

FENERBAHÇE'NİN FORVET BİLMECESİ

SON PAZARLIKLAR

Bu arada Beşiktaş ve Lazio arasında yapılan pazarlıklarda da sona gelindiği öğrenildi. İtalyan ekibi, ilk etapta 10 milyon Euro talep ederken, Kara Kartal ise 5 milyon Euro önerisinde bulundu. Fakat deneyimli golcünün, Siyah-Beyazlı kulübe gitme isteği, kulübün önünü açtı. Transferin açıklanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Beşiktaş, Ciro Immobile için artık saatleri sayıyor Son pazarlıklar...

FORVET İÇİN KWADWO İDDİASI

Alman basınının önde gelen kuruluşlarından Kicker, Beşiktaş ile ilgili yeni bir transfer iddiası ortaya attı. Buna göre SiyahBeyazlı ekibin, Bulgaristan Ligi ekiplerinden Ludogorets’in formasını giyen İsviçreli golcü Kwadwo Duah ile ilgilendiği öne sürüldü. Bulgar temsilcisinin, 27 yaşındaki forvet için yaklaşık 6 milyon Euro civarında bir bedel talep ettiği öğrenildi. Ancak Kara Kartal’ın, bu rakamlar deneyimli forveti kadrosuna katmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

GENÇLERE SON ŞANS

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, ilk kamp döneminde özellikle gençlere şans verecek. Gelen haberlere göre Hollandalı çalıştırıcının, gelecek vadeden isimleri kullanmak istediği ve bu doğrultuda onları izlemeye alacağı öğrenildi. 49 yaşındaki çalıştırıcının, hazırlayacağı rapora göre söz konusu oyuncuların geleceğine karar vermesi bekleniyor. Başta Ajdin Hasic’in performansına bakılacak. Geldiği günden bu yana beklenen çıkışı yapamayan 22 yaşındaki Boşnak futbolcu, göstereceği performansa göre ya takımda kalacak ya da tamamen gönderilecek.

Beşiktaş, Ciro Immobile için artık saatleri sayıyor Son pazarlıklar...

OLMAZSA KİRALIK GİDECEKLER

Diğer yandan; Emrecan Terzi, Demir Ege Tıknaz, Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Yakup Arda Kılıç gibi isimlerin durumuna göre bakılacak. Kara Kartal’ın altyapısından yetişen bu isimlerin, beklentilerin altında kalması halinde kiralık olarak gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

CHAMBERLAİN ADA’YI BEKLİYOR

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlı ekibin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Alex Oxlade-Chamberlain geçen sezon hem beklentilerin altında kalırken hem de sakatlıklarla boğuştu. Yeni teknik heyet, İngiliz orta saha oyuncusu ile devam etmeyi kesinlikle düşünmüyor. 30 yaşındaki futbolcunun da ülkesine dönmeyi istediği belirtilirken, gelecek teklifler için beklemeye geçti. Deneyimli futbolcu, kariyerinin kalan bölümünü Ada’da sürdürmek istiyor. Chamberlain, ligde çıktığı 20 maçta 4 gol ve bir asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş, Ciro Immobile için artık saatleri sayıyor Son pazarlıklar...

YORUM YAZ