Beşiktaş, Angelo Gabriel transferi için gaza bastı!

Beşiktaş, Chelsea’den Angelo Gabriel için gaza bastı! İngiliz ekibiyle satın alma opsiyonlu kiralama konusunda büyük ölçüde anlaşan ancak sözleşmede yazacak rakam konusunda henüz orta noktada buluşamayan yönetim, işi bitirmek için geri sayımda.

Beşiktaş, Angelo Gabriel transferi için gaza bastı!

Kara Kartal, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un talebi doğrultusunda hücum hattını güçlendirme kararı alan idareciler, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Brezilyalı kanat oyuncusu Angelo Gabriel konusunda kulübünün kararını bekliyor. Maviler ve oyuncuyla satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşma sağlayan ancak sözleşmede yazacak rakam konusunda henüz bir fikir birliğine varamayan yönetim, bu konuyu çözüp Angelo’yu sezon sonuna kadar Kartal yapmak istiyor.

Haberin Devamı

 

Beşiktaş, Angelo Gabriel transferi için gaza bastı

Angelo Gabriel, Chelsea’nin yeni sezon planlamasında yer almıyor.

‘Önceliğimiz kanat’

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak önceki gün yaptığı açıklamada, “Kanat ve bek için arayışlarımız vardı. Bulduk ama sıkıntımız var. 14 yabancı sınırı var, elimizden oyuncu çıkarmamız lazım. Gitmek istemeyen oyuncular var. Güzel haberler gelecek diye düşünüyorum. Birkaç güne yeni transferleri açıklayacağız. Fırsat transferi değil, belirlediğimiz transferler var. Angelo Gabriel ismi gündemimizde. Alternatif ismimiz de var Angelo’nun dışında. Sol bek ve kanat transferi düşünüyoruz. Önceliğimiz kanat. Akabinde bir fırsat transferi sol bek olabilir” sözlerini sarf etmişti.

YORUM YAZ