Hüseyin Yücel sert çıktı: İsrailliler lobi çalışmalarına başladı, pabuç bırakmayacağız!

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Vincent Aboubakar'ın gitmek istemediğinin, Sergio Reguilon ile bir temaslarının olmadığını vurgulayan Yücel, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden İsrail takımı Tel Aviv ile oynayacakları maçın da tarafsız sahada oynamaları gibi bir şey olamayacağını dile getirdi.

Hüseyin Yücel sert çıktı: İsrailliler lobi çalışmalarına başladı, pabuç bırakmayacağız!

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tivibu Spor'a konuşan Yücel, İspanyol sol bek Sergio Reguilon ile ilgilenmediklerini vurgularken kadro planlamasında yer almayan Vincent Aboubakar'ın gitmek istemediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Sol bek transferini bir sonraki aşamada düşüneceklerini belirten ve önceliklerinin kanat transferini olduğunu belirten, Yücel, şu ifadeleri kullandı:

"Onunla ilgili temasımız yok. Bizim önceliğimiz kanat, sol beki bir sonraki aşamada düşüneceğiz. İsimler var. Son maçlara bakınca, Masuaku da ciddi bir performans sergiledi. Ama lig uzun ve Avrupa var. O yüzden oraya bir takviye gerecektir. Ama önce oyunculardan çıkmamız gerekiyor. Önce oyunculardan çıkmaya çalışacağız. Şu anda önceliğimiz kanat transferi. Sonra sol bek. Kanat oyuncularımızda liste hazır. Önce olarak oyuncu göndermemiz gerekiyor. Aksi halde lisansını alamayız. İlk hedefimiz oyunculardan çıkmak birkaç gün içinde."

'Aboubakar tüm ücretini talep ediyor'

Haberin Devamı

Kamerunlu forvet Aboubakar ile ortak bir noktada buluşmaya çalıştıklarının altını çizen Hüseyin Yücel, "Aboubakar ile bizzat görüşmedim, arkadaşlar görüştü. Gitmek istemediğini, giderse tüm ücretini talep edeceği şeklinde görüşleri oldu. Orta noktada buluşacağız diye umut ediyorum. Bu kadar güzel bir kimya yakalamışken, 1-2 futbolcunun ağzına bakıp bütün seneyi heba etmek yazık olur." dedi ve ekledi:

Hüseyin Yücel sert çıktı: İsrailliler lobi çalışmalarına başladı, pabuç bırakmayacağız

'Takım kimyası tuttu'

"Lige çok güzel başladık, yapmış olduğumuz transferlerin etkisi çok fazla ama ben asıl etkiyi hocamızla beraber yakaladığımızı düşünüyorum. Bireysel oyundan ziyade takım olarak güzel bir oyun sergiliyoruz. Takım kimyası tuttu ve bence biz bunu başardık."

TÜM TAKIMI AYAĞA KALDIRDI

Sert Maccabi çıkışı: Pabuç bırakmayacağız

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden İsrail takımı Tel Aviv ile oynayacakları maçın da tarafsız sahada oynamaları gibi bir şey olamayacağını vurgulayan Beşiktaşlı futbol adamı, "Maccabi’nin bizimle bir teması olmadı ama böyle haberleri bekliyorduk. İsrailliler, basın yoluyla lobi çalışmalarına başladılar. Klasik. Biz de pazartesiden itibaren elimizden geleni yapacağız. Öyle pabuç bırakmayacağız. Onların hayal ettikleri gibi, basketbol maçlarında olduğu şekilde tarafsız sahada oynamamız söz konusu değil. Bizim kabul edeceğimiz bir konu değil. O kadar çok çekiniyorlarsa, komple turnuvadan çekilsinler." diye konuştu.

YORUM YAZ