Benfica'dan Beşiktaş'a bir transfer daha! Senegalli yıldızla da anlaşma tamam

Portekiz ekibi Benfica'nın yıldız futbolcusu için transfer çalışması başlatan Beşiktaşlı idareciler, Rachid Ghezzal’ın yerini Sambacı’yla doldurmak istiyor. Piyasa değeri 27 milyon Euro seviyesinde bulunan başarılı hücumcu için resmi temasların yakın süreçte başlaması bekleniyor...

Benfica'dan Beşiktaş'a bir transfer daha! Senegalli yıldızla da anlaşma tamam

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi. Benfica’dan Rafa Silva’yı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Portekiz ekibinden bir ismi daha gözüne kestirdi...

Haberin Devamı

ÜÇ İSME ÖNCELİKLİ VEDA

Yaz transfer döneminde Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi önemli isimleri kadrosuna katan, Salih Uçan ile de yeni sözleşme imzalayan Beşiktaş’ta sıra ayrılacak isimlere geldi. SiyahBeyazlı takımda yönetim, Slovenya kampının ardından Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ile bir toplantı yapacak ve ayrılacakları belirleyecek. Kartal’da öncelikle Colley, Amartey, Aboubakar gibi oyuncuların gönderileceği öğrenildi.

Benficadan Beşiktaşa bir transfer daha Senegalli yıldızla da anlaşma tamam

ONUR BULUT BAŞAKŞEHİR YOLCUSU

Kartal’da beklentilerin altında kalan bir görüntü sergileyen Onur Bulut’a, Başakşehir talip oldu. Geçen sezon Galatasaray’dan Leo Dubois’yı kiralayan Rams Başakşehir, Fransız futbolcunun sezon sonu Sarı-Kırmızılı kulübe dönmesiyle sağ bekte oluşan boşluğu Onur Bulut’la doldurmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, sağ bek rotasyonunda bulunan Onur Bulut’un yerine oyuncu alınması BUGÜN durumunda ayrılmasına izin verecek.

Haberin Devamı
Beşiktaş'tan tatsız prova! Beşiktaş-Shakhtar Donetsk maç sonucu: 0-1

DAVİD NERES İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

CNN Portekiz’de yer alan habere göre; Beşiktaş, Benfica’dan David Neres transferi için harekete geçti. Haberde, Siyah-Beyazlı takımın, 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için resmi teklif hazırlığında olduğu belirtildi. Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı çok istediği ve kısa süre içinde Benfica’nın kapısını çalacağı ifade edildi. Sao Paulo, Shakhtar, Ajax ve Benfica formaları terleten tecrübeli oyuncunun piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyor. Kariyeri boyunca 281 maça çıkan Neres, 74 gol ve 69 asistlik performans sergiledi.

Benficadan Beşiktaşa bir transfer daha Senegalli yıldızla da anlaşma tamam

FODE TOURE DE RADARDA...

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, bonservisi İtalya Serie A ekibi Milan’da olan sol bek Fode Ballo-Toure için İtalyan deviyle anlaştı. Milan’ı ikna eden Beşiktaş, Ballo-Toure ile henüz anlaşma sağlayamadı. 27 yaşındaki tecrübeli sol bek ise İngiliz kulüplerinden teklif bekliyor. Geçtiğimiz sezonu Fulham’da kiralık olarak geçiren Ballou-Toure’nin Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Daha önce PSG, Monaco, Lille ve Fulham formaları da giyen tecrübeli isim, kariyeri boyunca 213 maça çıktı ve 3 gol, 13 asist yaptı.

YORUM YAZ