Barcelona'dan Beşiktaş'a yıldız transfer! Cher Ndour’da işlem tamam

Kara Kartal, PSG’nin 20 yaşındaki İtalyan orta sahası Cher Ndour’u kiralık olarak kadrosuna kattı. Transferde frene basmayan Beşiktaş'a Barcelona'dan yıldız bir futbolcunun önerildiği kaydedildi.

Barcelona'dan Beşiktaş'a yıldız transfer! Cher Ndour’da işlem tamam

Siyah-Beyazlılar’da bir transfer daha bitti. Paulista, Rafa Silva ve Ciro İmmobile gibi önemli yıldızları kadrosuna kazandıran Beşiktaş, son olarak Fransız Lig 1 devi Paris Saint Germain’in 20 yaşındaki genç orta sahası Cher Ndour’u kiralık olarak kadrosuna kattı. Yetenekli futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlayan yönetim, başarılı ismi bugün sağlık kontrolünden geçirecek. Sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan yıldız futbolcu, saha içinde iki ayağını da etkili şekilde kullanabiliyor.

Haberin Devamı

4 MİLYON EURO...

Futbol kariyerine Atalanta altyapısında başlayıp sonrasında Portekiz takımı Benfica’nın keşfettiği ve alt takımda oynattığı Temmuz 2004 doğumlu Senegal asıllı, orta saha oyuncusu oynadığı sürelerin yüzde 70’inde 6 numarada görev almış. Genç yıldız 6 numaradan dikine çıkmayı seven, oyun kurulumunda kıpırdanmaya çalışan, 1.90 boyunda alan bilgisi yaşıtlarına göre iyi olan, fizikli ve hava topları hakimiyeti yüksek iyi bir oyuncu. Geçtiğimiz devre arasında Braga’ya kiralanıp geri dönen Ndour, PSG’ye geçen sezon başında Benfica’dan bedelsiz olarak transfer edilmişti. Güçlü fiziği ve her iki ayağını da kullanmasıyla dikkat çeken orta saha oyuncusunun PSG ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor. Senegal asıllı futbolcunun piyasa değeri 4 milyon Euro bandında yer alıyor.

Haberin Devamı

Barcelonadan Beşiktaşa yıldız transfer Cher Ndour’da işlem tamam

ARTUR MASUAKU’YA AEK KANCASI...

Beşiktaşlı futbolcu Arthur Masuaku’ya Yunanistan’dan talip çıktı. Yunanistan Ligi ekibi AEK, sol bek oyuncusu Arthur Masuaku için girişimlere başladı. AEK Kulübü’nün 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu için birkaç gün içinde Beşiktaş ile masaya oturacağı belirtildi. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken SiyahBeyazlılar’ın Masuaku’dan bonservis bedeli kazanmayı hedeflediği de aktarıldı.

YENİ ÖNERİ MARCOS ALONSO

Transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’da flaş bir gelişme yaşandı. Kongolu sol bek Masuaku ile rekabet edebilecek bir oyuncu arayan Kartal’a menacerler tarafından temmuz ayının başında Barcelona ile kontratı sona eren ve şu an boşta olan Marcos Alonso’nun önerildiği öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin, 33 yaşındaki İspanyol sol bekin şartları hakkında bilgi aldığı ifade ediliyor. İdarecilerin, Marcos Alonso da dahil olmak üzere birçok yerli ve yabancı futbolcuyla görüşmelerini sürdürdüğü ve kısa süre içerisinde bu bölgeye bir ismin katılacağı da gelen haberler arasında.

Barcelonadan Beşiktaşa yıldız transfer Cher Ndour’da işlem tamam

KARNESİ

Son olarak Barcelona'da forma giyen Marcos Alonso, kariyeri boyunca toplam 457 resmi maça çıktı. İspanyol futbolcu söz konusu müsabakalarda 45 gol ve 30 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ