SON DAKİKA: Galatasaray'da sakatlık şoku! Oyuna devam edememişti

Galatasaray'ın yıldız futbolcusundan kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılı ekipten yapılan açıklamaya göre tecrübeli stoperin kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildiği aktarıldı.

SON DAKİKA: Galatasaray'da sakatlık şoku! Oyuna devam edememişti

Sarı-Kırmızılı ekibin performansıyla göz dolduran tecrübeli futbolcusu, geçirdiği sakatlık sonrasında 2-1 kazanılan Hatayspor maçında oyuna devam edememişti. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, oyuncunun sağlık durumuna ilişkin bilgi verildi.

Haberin Devamı

Copa America'ya damga vurmuştu

Galatasaray’da gösterdiği performansla yeniden Avrupa devlerinin ilgisini üzerine çeken Davinson Sanchez, Copa America’daki grafiğiyle zirve yapmıştı. Yarı finalde Uruguay’ı tek golle mağlup eden Kolombiya Milli Takımı’nda maçın adamı seçilmişti. 28 yaşındaki futbolcu, grup aşamasında da benzer bir başarıya imza atmıştı.

SON DAKİKA: Galatasarayda sakatlık şoku Oyuna devam edememişti

Galatasaray'ı da mest etmişti

Uruguay karşısında takımının en fazla ikili mücadele kazanan, en fazla top kapan ve hiç hava topu kaybetmeyen ismi olan Sanchez’in yükselişi, Galatasaray camiasını da mest etmiş etmişti. 

SON DAKİKA: Galatasarayda sakatlık şoku Oyuna devam edememişti

Şampiyon Arjantin olmuştu

Arjantin, normal süresi 0-0 tamamlanan 2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde Kolombiya'yı uzatma bölümünde 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmıştı. Sanchez, turnuva boyunca sergilediği performansla büyük bir alkış almıştı.

Haberin Devamı

Hatayspor maçında oyuna devam edemedi

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray sahasında Hatayspor'u 2-1 yenerken Davinson Sanchez, sakatlık geçirerek maçın  89. dakikasında oyundan çıkmıştı.

Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde: 

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasındaki Atakaş Hatayspor karşılaşmasının son bölümünde (89. dakika) sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve maç sonrasında yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Davinson Sánchez'in tedavisine başlanmıştır.

YORUM YAZ