MENÜ

Beşiktaş'ta yeni transfer Fabricio kafa karıştırdı

Kara Kartal’ın, İspanyol ekibi Deportivo’dan kadrosuna kattığı kaleci Fabricio Ramirez’in lisansı, Galatasaray’la oynanan Süper Kupa Finali döneminde çıkmıştı.

Beşiktaş'ta yeni transfer Fabricio kafa karıştırdı

Herkesin başarılı performansı sebebiyle ilk 11’de yer almasını beklediği İspanyol file bekçisi, 18 kişilik kadroda bile yer almamıştı. Hazırlık karşılaşmalarındaki oyunuyla, hem Denys Boyko hem de Tolga Zengin’den formayı almasına kesin gözüyle bakılan 28 yaşındaki file bekçisinin, Alanyaspor maçında olup olmayacağı büyük merak konusu.

Taraftar korkuyor!

Geçen sezon birçok maçta yaptığı kritik hatalar sebebiyle eleştirilen ancak Boyko'nun da bir türlü güven vermemesi sebebiyle kaleyi korumaya devam eden Tolga Zengin'le ilgili taraftarın şüpheleri devam ediyor. Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde zorlu rakiplerle karşılaşacak olması taraftarı bu anlamda korkutuyor. Hata affetmeyen bir turnuva olan Devler Ligi'nde kalede yüzde yüz güven veren bir ismin hala olmaması eleştiri oklarının sürekli olarak Tolga'ya yönelmesine sebep oluyor.

Fikret Orman forvete uçtu

Jose Sambade önermişti

Siyah-Beyazlılar’da 2013 yılında başladığı kaleci antrenörlüğü görevine sezon sonu itibariyle son verilen Jose Sambade, vatandaşı Fabri’yi daha önce de Kartal’a önermişti. Bu isim için birkaç kez girişimde bulunan yönetim, Deportivo’nun oyuncusunu satmak istememesi sonrasında Fabri konusunda geri adım atmıştı.

Sakatlığı sebebiyle geçen sezon forma şansı bulamayan tecrübeli eldivenin, ilk olarak sağlık kontrolündan geçirileceği bildirildi.


Sosa'nın yerine Belhanda!

Haberin Devamı
YORUM YAZ