MENÜ

Sosa'nın yerine Belhanda!

Beşiktaş, Milan’ın fiyat yükseltmesiyle İtalyan devinin yolunu tutan Sosa’nın boşluğunu Faslı 10 numara ile doldurmak istiyor.

Sosa'nın yerine Belhanda!

Beşiktaş'ın hafta sonu başlayacak Süper Lig'deki yeni sezon öncesi transferde 5 hedefi var: Stoper, santrfor, 10 numara, kanat oyuncusu ve yardımcı stoper... Milan'a imzası an meselesi olan Sosa'nın alternatifi olarak gündeme yeniden Belhanda geldi.

Daha önce Dinamo Kiev'in 10 milyon Euro'dan kapı açtığı Faslı oyuncu için pazarlık masasından kalkan yönetim Sosa'dan gelecek 7.5 milyon Euro'nun da katkısıyla bu kez transferi bitirmek istiyor. Chelsea'den Omeruo'yu kiralayan siyah-beyazlılar, diğer transfer çalışmalarına da devam ediyor.

Gil transferinde sona doğru!

Çin ekibi Luneng'de forma giyen bir diğer stoper Gil'le de anlaşan yöneticiler bu transferi de lige yetiştirmek istiyor. Beşiktaş yönetiminin orta sahaya düşündüğü isimse Zlatko Junuzovic... Werder Bremen'in 28 yaşındaki oyuncusunun sözleşmesi 2018'de bitecek.

BELHANDA KİMDİR?

Kariyerine 2009 yılında Montpellier'de başlayan Faslı futbolcu, 4 sezonda 107 resmi maçta 20 gol attı. 2013 yılında Dinamo Kiev'e transfer olan 26 yaşındaki futbolcu 24 maçta 6 gole imza atarken, 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında Schalke'ye kiralandı. Belhanda'nın Dinamo Kiev ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'ta yeni transfer Fabricio kafa karıştırdı


Haberin Devamı
YORUM YAZ