MENÜ

Beşiktaş, gruptan nasıl çıkar? İşte o ihtimaller

Beşiktaş, Dinamo Kiev ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Siyah-beyazlı taraftarların en çok merak ettiği sorulardan biri Beşiktaş gruptan nasıl çıkar? Kara Kartal'ın Şampiyonlar Ligi çıkacağı Dinamo Kiev maçı öncesi o ihtimalleri derledik...

Beşiktaş, gruptan nasıl çıkar? İşte o ihtimaller

Beşiktaş, son maçında Benfica'dan çok değerli bir puan alarak kendi kaderini ellerine aldı. Şimdi Beşiktaş taraftarı Şampiyonlar Ligi'nde takımlarının gruptan nasıl çıkacağının hesaplarını yapıyorlar. Peki Beşiktaş gruptan nasıl çıkar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın yer aldığı B Grubu'nda tablo iyiden iyiye netleşti.

Beşiktaş, Benfica karşısında ilk yarısını 3-0 yenik kapadığı maçı 3-3 berabere bitirerek hem gruptaki yenilmezliğini sürdürdü, hem de elenmekten son anda kurtuldu. Artık Avrupa Ligi değil, Şampiyonlar Ligi ikinci turu konuşuluyor.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan nasıl çıkar?

Şenol Güneş'in ekibi, Napoli ile Benfica'nın birbiriyle oynayacağı son haftada Dinamo Kiev'i yenmesi halinde 10 puana ulaşacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın bir üst tura yükselecek. Bunda, siyah beyazlıların Napoli'ye karşı ikili averajda üstün olmaları büyük rol oynuyor.

Napoli ile Dinamo Kiev, İtalya'da oynanan mücadelede 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Dinamo Kiev gruptan kesin olarak elendi. Beşiktaş ise Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantiledi. Napoli 8 puanda kaldı. Napoli, son maçında Benfica'ya yenilirse Beşiktaş'a Kiev deplasmanında gruptan çıkmak için 1 puan yetecek.

(ÖZET) Dinamo Kiev Beşiktaş maç sonucu: 6-0


Benfica- Napoli (CANLI)

Haberin Devamı
YORUM YAZ