MENÜ

(ÖZET) Dinamo Kiev Beşiktaş maç sonucu: 6-0

Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Dinamo kiev'e 6-0 mağlup oldu. Skandal bir maç yöneten Craig Thompson, faul bile olmayan pozisyonda penaltı ve kırmızı kart verdi, Beşiktaş'ı oyundan düşürdü. Siyah-beyazlılar oyun konsantrasyonundan tamamen koptuğu mücadeleden yenik ayrıldı.

(ÖZET) Dinamo Kiev Beşiktaş maç sonucu: 6-0

Beşiktaş'ın bu sezonki en önemli maçlarından biriydi Dİnamo kiev mücadelesi. Ancak İskoç hakem, Siyah-Beyazlılar'ın futbol oynamasına izin vermedi! 13. dakikada 1-0 geriye düşen Beşiktaş'a hakem operasyon yaptı. 29. dakikada faul bile bulunmayan pozsiyonda Beck'e kırmızı kart gösterdi ve penaltı kararın verdi. Siyah-beyazlılar'da bu dakikadan sonra maç bitmiş oldu.

Maçtan dakikalar şöyle;

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu 6. maçında Beşiktaş, Ukrayna'da tarihi bir maça çıkıyor. Mücadele Craig Thomson'un un düdüğü ile başladı.

Maçın 5 dakikasında temsilcimiz Beşiktaş ilk tehlikeli atağını geliştrdi. Sol kanatta topla buluşan Olcay'ın pasında Quaresma sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahası içine girdi. Quaresma'nın yerden pasında Tolgay topu düzeltmek isterken kaptırdı ancak top yine Quaresma'ya geldi. Portekizli'nin ortasında Kiev savunması topu uzaklaştırdı.

(ÖZET) Beşiktaş - Bursaspor maç sonucu: 2-1

Kiev ilk atakta golü buldu

9. dakikada sağ kanatta topla buluşan Yarmolenko çizgiye indi ve topu içeriye çevirdi. İçerde boş durumda bulunan Artem Biesiedin meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Bu golden sonra Beşiktaş, Kiev kalesinde baskıyı artırdı. 18. dakikada sağ kanatta Oğuzhan ve Olcay ikili paslarla savunmayı geçti, Oğuzhan'ın içeriye pasında Tolgay defansa takılsı ve savunma topu uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk 25 dakikası geride kalırken Beşiktaş'ta Quaresma, oynadığı futbolla göz doldurdu. Kiev'in sağ kanadını çok iyi kullanan Portekizli, yaptığı ortalar ve paslarıyla dikkat çekti.

(ÖZET) Dinamo Kiev Beşiktaş maç sonucu: 6-0


Aboubakar gole çok yaklaştı!

26. dakikada sağ kanatta topla buluşan Aboubakar, Olcay'a pas verdi. Olcay'ın güzel pasında yeniden topu alan Kamerunlu futbolcunun şutu direğin dibinden auta gitti.

Hakemden skandal karar!

29. dakikada Derlis Gonzales ile Beck, ceza sahasında omuz omuza mücadele etti ve iki futbolcu da yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Craig Thomson skandal bir karar verdi ve penaltı kararı verdi. Beck ayrıca kırmızı kart gördü. Yarmolenko yopu ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu.

Dinamo Kiev-Beşiktaş maçında olaylar! Çok sayıda yaralı var...

Fabri'den de bir hata

32. dakikada Fabri ve Tosic'in arka arkaya hataları sonucunda Dinamo Kiev, Vitaly Buyalski skoru 3-0 yaptı.

Tosic'ten hata ve top ağlarımızda

İlk yarının son anlarında gelişen Kiev atağında Tosic, rakibine geçildi ve Derlis Gonzales'in şutu savunmaya çarparak kaleci Fabri'yi yanılttı. Ağlarla buluşan top ilk yarı skorunu belirledi: 4-0

Beşiktaş, ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Gökhan Gönül ve Cenk Tosun oyuna girerken Olcay ve Tolgay oyundan çıktı.

(ÖZET) Dinamo Kiev Beşiktaş maç sonucu: 6-0


Beşiktaş 9 kişi!

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, 56. dakikada auta çıkan topa vurduğu için ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Güntekin Onay: Rıdvan Hoca, 'Böyle skandal görmedim' dedi

Skor 5-0 oldu

60. dakikada Oğuzhan'ın ceza sahasında kaptırdığı topta Sydorcuk topu filerle buluşturdu ve skor 5-0 oldu.

Penaltı ve kırmızı kartından ardından oyundan iyice düşen Beşiktaş, oyunu bıraktı. Hakem Thompson bir skandala daha imza attı ve ofsaytı vermedi. 75. dakikada oyuna giren Tavares, skoru 6-0 yaptı. Maç 6-0 sona erdi ve Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde etti.

Kartal'ı yine yakmıştı! İşte o penaltı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ