MENÜ

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi Mete Kalkavan / Süper Kupa Finali

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi Mete Kalkavan oldu. 13 Ağustos Cumartesi günü Konya'da oynanacak Süper Kupa Final maçında Mete Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak. Galatasaray Beşiktaş derbisinin 4. hakemi ise Ali Palabıyık. Peki Mete Kalkavan kimdir ve kaç yıldır hakemlik yapıyor? İşte detaylar

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi Mete Kalkavan / Süper Kupa Finali

Futbolda 2015-2016 Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile 2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray arasında 13 Ağustos 2016 Cumartesi günü oynanacak Süper Kupa Final maçının hakemi olarak Mete Kalkavan atandı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmada Mete Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Palabıyık olacak.

Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa final maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Galatasaray Beşiktaş muhtemel 11'ler

Mete Kalkavan kimdir? Mete Kalkavan'ın mesleği nedir? Mete Kalkavan kaç yaşında?

FIFA kokartlı Mete Kalkavan 1980 doğumlu ve makine mühendisi. 1999 yılında hakem olarak sahalara adımını attı, ilk Süper Lig maçına 14 Eylül 2003 tarihinde oynanan Ankaragücü - Denizlispor müsabakasıyla yardımcı hakem olarak çıktı.

Hakem olarak görev yaptığı ilk Süper Lig maçı ise 8 Mayıs 2011'deki Gençlerbirliği-Konyaspor müsabakasıdır. 24 Aralık 2012'den bu yana FIFA kokartı takan Mete Kalkavan geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 20, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1, PTT 1. Lig'de 2 ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 1 maçta düdük çaldı.

Mete Kalkavan, geçen sezon Galatasaray A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali'ni de yönetmişti.


En pahalı 13 futbolcu!



Vitor Pereira, Hasan Ali Kaldırım'ın düğününde neredeydi?



Jese Rodriguez sevgilisi Aurah Ruiz'den ayrıldı



Dostça ayrılık ona göre değil



En pahalı 13 futbolcu!


Haberin Devamı
YORUM YAZ