MENÜ

Vitor Pereira, Hasan Ali Kaldırım'ın düğününde neredeydi?

Fenerbahçe'de gönderilmesi an meselesi olan teknik direktör Vitor Pereira'nın, Hasan Ali Kaldırım'ın düğününde nerede olduğu ortaya çıktı.

Vitor Pereira, Hasan Ali Kaldırım'ın düğününde neredeydi?

Geçen sezonun kupasız kapanması ve son haftalar dışında sezonun genelinde oynanan vasat futbolun ardından bu sezona da Monaco hüsranıyla başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın kredisi taraftar nezdinde sıfırlanırken, yönetim de yeni teknik adam arayışlarına resmi olmayan yollardan başlamıştı.

Takımla bağlar koptu mu?

Fenerbahçe'den ayrılması an meselesi olan Vitor Pereira'nın geçtiğimiz haftasonu davet edildiği Hasan Ali Kaldırım'ın düğününe katılmaması ise Portekizli teknik adamın takımla bağlarının kopması olarak yorumlanmıştı.

Ali Şen: Pereira bir an önce gitmeli!

Düğüne gitmedi ama...

Hasan Ali Kaldırım'ın düğününe gitmeyen Pereira'nın ise o akşam nerede olduğu soru işareti olarak kalmıştı ancak kısa süre de bu da ortaya çıktı.

Portekizli teknik adam geceyi İstanbul'un ünlü gece hayatı mekânlarından Sortie'de geçirdi. İlk olarak Sortie'nin ünlü restoranı "Etna Restoran"da yemek yedi. Yemeğinin ardından mekândan ayrılmayan Pereira, sabah 4'e kadar eğlencesini sürdürdü.

Hasan Ali Kaldırım'ın geçtiğimiz hafta sonu yapılan düğününde Pereira yer almamış, Portekizli teknik adamın törene neden katılmadığı büyük merak uyandırmıştı.

Okan Çellik


Van Persie'de flaş gelişme! 7 milyon Euro...

Haberin Devamı
YORUM YAZ