LeBron James sonrası Luka Doncic iddiası! İhtimaller giderek yükseliyor

NBA'de dün ortaya çıkan bir iddia kulislerin hareketlenmesine neden olmuştu. Lakers yönetiminin LeBron James'in emekli olmasının ardından Luka Doncic'i takım kazandırmak istediği gündem oldu. Bugün de çıkan haberler iddiaları kanıtlar nitelikte.

LeBron James sonrası Luka Doncic iddiası! İhtimaller giderek yükseliyor

Dallas Mavericks süperstarı Luka Doncic'in Los Angeles Lakers'a katılma ihtimalinin "imkansız olmadığı" iddia edildi. Lakers'ın, özellikle LeBron James sonrası geleceğe hazırlandığı dönemde, Doncic'i uzun vadeli stratejilerinin önemli bir parçası olarak gördüğü bildirilmişti.

Haberin Devamı

İDDİALAR GÜÇLENMEYE BAŞLADI

NBA muhabiri Brandon "Scoop B" Robinson'a göre, her iki takıma yakın bir kaynak, bu hamlenin karmaşık olduğunu ancak tamamen imkansız olmadığını belirtti:

"Hem Lakers, hem de Mavs'le bağlantılı bir NBA kaynağı, bana Luka Doncic'in Lakers'a gitmesinin 'birçok farklı nedenden dolayı tuhaf' ancak 'imkansız olmadığını' söyledi. Mavs'in playoffları tekrar kaçırması gerekecek, bu kulağa çılgınca gelse de imkansız değil. Lakers, Dallas'tan ayrılması için kendisine temelde yarım milyar dolardan fazla ödeme yapmak zorunda kalacaktır."

LeBron James sonrası Luka Doncic iddiası İhtimaller giderek yükseliyor

Doncic, maç başına ortalama 33,9 sayı, 9,2 ribaund ve 9,8 asistle etkileyici bir sezon geçirmiş ve ligin en iyi yeteneklerinden biri olarak statüsünü sağlamlaştırmıştı.

Haberin Devamı

3 YILLIK SÖZLEŞMESİ DAHA VAR

25 yaşındaki yıldız, son yıl için bir oyuncu opsiyonu da içeren beş yıllığı 215 milyon dolarlık anlaşmasının bir parçası olarak şu anda Dallas ile üç yıl daha sözleşme altında.

LeBron James sonrası Luka Doncic iddiası İhtimaller giderek yükseliyor

YORUM YAZ