Beşiktaş'tan dünya yıldızı transfer! Teklifi kabul etti

Transfer döneminde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Beşiktaş, Udokhai'nin ardından kadro güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, hücumun sol ve sağ kanadında forma giyebilen yıldız oyuncu için görüşmeler başladı. Beşiktaş, yıldız futbolcuyla anlaşamaya vardı ve transfer için geri sayım başladı

Beşiktaş'tan dünya yıldızı transfer! Teklifi kabul etti

Süper Lig'de ilk iki maçını kazanan Beşiktaş, Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında deplasmanda Lugano ile 3-3 berabere kalmıştı. Transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, yıldız futbolcuyu transfer etmek için görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Haberin Devamı
Beşiktaş'ın yeni transferi Felix Uduokhai, İstanbul'da

UDOKHAİ'NİN SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Sol stoper hattı için Augsburg’dan Felix Uduokhai’yle anlaşan Beşiktaş, 1,93’lük futbolcuyu bugün sağlık kontrolünden geçirip imza attıracak. Öte yandan yıldız futbolcunun sözleşme detayları ortaya çıktı. Kicker’in haberine göre Beşiktaş 500 bin Euro ödeyerek oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralayacak. Zorunlu satın alma opsiyonu sezon sonu devreye girecek ve Beşiktaş, Augsburg’a 5 milyon Euro daha ödeyecek. Anlaşmada başarı bonusları da olacak, bu da 2 milyon Euro seviyesinde. Dört yıllık kontrat imzalayacak futbolcuya 1.7 milyon Euro seviyesinde maaş ödenecek.

Beşiktaştan dünya yıldızı transfer Teklifi kabul etti

AMARTEY’E TALİP ÇIKTI

Kartal, Avrupa Ligi Play-Off Turu’ndaki Lugano eşleşmesi öncesinde belirlediği listede Daniel Amartey’e yer vermemişti. Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Ganalı oyuncunun takımdan ayrılması beklense de bu konuda futbolcudan bir hareket gelmemişti. Afrika basınında çıkan haberlere göre Daniel Amartey ile Premier Lig’in yeni ekiplerinden Ipswich Town ilgileniyor. Leicester ile Premier Lig’i kazanan ve 100’den fazla lig maçına çıkan Amartey’i kadrosuna katmak isteyen Ipswich’in yakın zamanda Beşiktaş’a teklifini sunmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaştan dünya yıldızı transfer Teklifi kabul etti

BEŞİKTAŞ'TA YENİ HEDEF JOAO MARİO

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, hücumun iki kanadında da oynayabilen Joao Mario'yu gündemine aldı. Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen Joao Mario da ayrılığa sıcak bakıyor.

ANLAŞMAYA VARILDI

Portekiz basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, Joao Mario ile anlaşmaya vardı. Benfica ile pazarlıklara başlayan Beşiktaş'a Portekiz ekibi yıldız futbolcu için 5 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli istedi.

HOCASI İLE TARTIŞTI KADRO DIŞI KALDI!

Portekiz Ligi'nin ilk haftasında 90 dakika forma giyen Jao Mario, ikinci haftada Casa Pia ile oynanan maçta teknik direktör Roger Schmidt ile tartışma yaşadı ve oyundan çıkarak direk soyunma odasına gitti. Portekizli oyuncu bu gelişmenin ardından Estrela ile oynanan maçın kadrosuna alınmadı. Bu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Roger Schmidt, Joao Mario'ya transfer teklifleri olduğunu ve takımdan ayrılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan dünya yıldızı transfer Teklifi kabul etti

Kariyerinde 441 maça çıkan Joao Mario, 61 gol atarken 84 de asist yaptı.

Beşiktaştan dünya yıldızı transfer Teklifi kabul etti

 

 

YORUM YAZ