Ergin Ataman'dan Galatasaray ve Okan Buruk sözleri! 'Çok mesaj aldım, Okan Buruk'a başarılar diliyorum'

EuroLeague Final Four'un finalistlerinden biri olan Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Real Madrid ile oynayacakları basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullanan Ataman'ın özellikle Galatasaray'la ilgili söyledikleri gündeme damga vurdu.

Ergin Ataman'dan Galatasaray ve Okan Buruk sözleri! 'Çok mesaj aldım, Okan Buruk'a başarılar diliyorum'

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'un ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Berlin'de Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos'a 73-57 mağlup olarak final şansını yitirdi.

Haberin Devamı

ATAMAN'DAN MAÇ SONU YORUMU: HARİKA SAVUNMA YAPTIK

EuroLeague Final Four maçında Fenerbahçe Beko'yu 73-57 mağlup ederek finale yükselen Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Savunma performanslarına dikkat çeken Ergin Ataman, "51-50’den sonra harika savunma yaptık. Savunma gerçekten harikaydı. İyi savunma yaparsanız her maçı kazanırsınız" dedi.

Berlin'de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Ergin Ataman, "Bir maçımız daha var. Buraya kupa kazanmak için geldik, Fenerbahçe ile maça çıkmak için değil" ifadelerini kullandı.

'BURAYI OAKA'YA ÇEVİRECEĞİZ'

Performanslarına dikkat çeken Ergin Ataman, "Bir yarı final maçı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Çok iyi savunma yaptık. Wilbekin'e ikili sıkıştırmalar yaptık. Saras böyle durumlarda hep 5 kısaya dönüyor. Biz o anlarda alan savunmasına geçtik ki çok yapmadığımız bir şey. Oyuncularımı kutluyorum, 12 yıl sonra Final Four'da oynayıp bu kadar tecrübeli davranmak kolay değil. Biz buraya final oynamaya değil, şampiyon olmaya geldik. Bugün 4-5 bin Pana taraftarı vardı ama pazar günü burayı OAKA'ya çevireceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ergin Atamandan Galatasaray ve Okan Buruk sözleri Çok mesaj aldım, Okan Buruka başarılar diliyorum

RAKİP REAL MADRİD

Final Four'da son şampiyon Real Madrid, Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 87-76 mağlup ederek finalde Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Panathinaikos'un rakibi oldu.

ATAMAN'DAN GALATASARAY SÖZLERİ

Bugün final mücadelesi için gerçekleştirilen basın toplantısında Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın sözleri oldukça konuşuldu. Ataman açıklamalarında "Dünden beri birçok Galatasaray taraftarından mesajlar aldım. Yarın oynayacakları şampiyonluk maçı için Galatasaray'a ve Okan Buruk'a başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Ataman'ın sözlerinin devamı şu şekilde;

"Birçok Türk taraftar, özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tabii ki kendi takımlarını desteklediler. Siz gazeteciler Türk takımı olduğu için Fenerbahçe için daha büyük bir beklentiniz vardı. Ama sonuçta burada, finaldeki tek Türk ben olacağım Türkiye'yi temsilen. Türkiye'de dün veya tüm sezon olsun beni destekleyen birçok Türk taraftarın olduğunu, böylesine büyük bir başarının, bir Türk spor adamının yarattığı başarının Türk gençleri için nasıl bir idol olduğunu bilen yüz binlerce kişi var. Dün akşamdan itibaren yüzlerce tebrik mesajı alıyorum."

Haberin Devamı

Ergin Atamandan Galatasaray ve Okan Buruk sözleri Çok mesaj aldım, Okan Buruka başarılar diliyorum

 

 

YORUM YAZ