SON DAKİKA: Hansi Flick dönemi başladı! Resmen duyuruldu...

İspanyol devi Barcelona, Xavi Hernandez'in ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Hansi Flick'in getirildiğini duyurdu. Alman hoca, Katalan kulübüyle iki yıllık sözleşme imzaladı İşte detaylar...

SON DAKİKA: Hansi Flick dönemi başladı! Resmen duyuruldu...

La Liga'da sezonu 85 puanla Real Madrid'in arkasında tamamlayan Barcelona, Teknik Direktör Xavi Hernandez ile yollarını ayırdı. Katalan devinden yapılan açıklamada, "FC Barcelona ve Xavi Hernández Creus, teknik direktör ve ekibinin 2024/25 sezonunun sonuna kadar Kulüp ile olan sözleşmesini feshetme konusunda anlaşmaya vardı Kulüp olarak Xavi'ye ve koçluk ekibinin geri kalanına bağlılıkları, özverileri ve cömertlikleri ile sözleşmenin feshi konusunda anlaşmaya varılmasındaki yardımları için teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca, kendisine gelecekte hem kişisel hem de profesyonel düzeyde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

FLICK RESMEN AÇIKLANDI

Barça, Xavi'nin ayrıldığını duyurmasından kısa bir süre sonra yeni teknik direktörünü de duyurdu. Katalan devi, Alman teknik direktör Hansi Flick'in takımın başına getirildiğini açıkladı. Tecrübeli teknik adam, Barça ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

SON DAKİKA: Hansi Flick dönemi başladı Resmen duyuruldu...

59 yaşındaki antrenör, 2021-2023 yılları arasında Almanya Millî Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapmıştı. Flick, 2019-2021 yılları arasında ise Bayern Münih'i çalıştırdı..

YORUM YAZ